local-stats-pixel fb-conv-api

Nostaļģija : Castlevania : SOTN4

10 0

Vēlējos padalīties domās ar spokiem par savu mīļāko video spēli, kas asociējās ar ļoti patīkami pavadītu laiku. Castlevania: Symphony of the Night, viennozīmīgi laba spēle, iznākusi 1997 gadā (Konami) uz Playstation 1 platformas. Daudzos portālos, kā piemēram IGN.com atzīta par vienu no labākajām spēlēm uz PS1 un viennozīmīgi vislabākā 2D Side-scroller nominācijā un labākā Castlevania sērijās. Tu spēlē kā vampīrs, kuru sauc Alucard, pievērsiet uzmanību viņa vārdam, izlasiet  to no otras puses. :) Viņš iet iekarot savu pili, lai gāztu savu tēvu, Count Dracula, kurš ticis piecelts ik pa saviem 200 vai cik tur gadiem. Spēle visnotaļ aizraujoša un iesaku visiem izspēlēt, kuri ir old-style geimeri un kas pieturās pie nezūdošām vērtībām kā 2D side skrolleri.

Saprotami, ka nekuram katram mājās vairs ir PS1 konsole tāpēc visvienkāršāk būtu novilkt ePSXe, kas ir playstation 1 emulators un palaist spēli caur .iso failu.

Šeit varat dabūt emulatoru -> http://www.epsxe.com/download.php

Šeit spēles virtuālo disku ->  http://btjunkie.org/torrent/castlevania-symphony-of-the-night-iso/70813d36458728d5f838cefeaf8d755ab9fd7f4390cf

 

Spēle patiešām ir visnotaļ grūta un izaicinoša, it īpaši pirmajā reizē. Mūzika iekš spēles ir vienkārši superīga, katrai spēles zonai ir savādāka mūzika. Esmu viņu izgājis neskaitāmas reizes, katru reizi atklājot kaut ko jaunu, šajā spēlē ir pietiekami daudz slepenu vietu, ieroču, pat pretinieku, stratēģiju uc. Neesmu liels FF (final fantasy) vai citu RPG spēļu fans, nenomātājiet mani ar ķieģeļiem teikdami, ka FF7 or whatever ir labākā spēle uz PS, šis ir subjektīvs viedoklis. :)



10 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

uz neilgu laiku dabuju nintendo ds, un tik aizraujosa bija Castlevania ka speleju kamer izgaju visas 3 dalas uz psp, leiliska spele :D

1 0 atbildēt

lol :D

0 0 atbildēt

Man nereali patiik Castlevania Curse Of The Darkness uz Xbox

0 0 atbildēt