local-stats-pixel fb-conv-api

Izlaists 14 minūšu garš Bioshock Infinite spēles ieskats16

78 5

Pirmās divas Bioshock daļas nebūt nebija tās sliktākās, mazāk pārdotākās un zemāk novērtētās. Pēc tā vien jau varējām noprast, ka būs gaidāma arī Bioshock 3. daļa. Tiesa, par to, ka šāda daļa iznāks, tika paziņots jau sen, taču vai kāds jau paspēja noskatīties 15 minūšu garo spēles geimpleju?

Šodien to arī piedāvāsim jums nobaudīt – veselas 14 minūtes spēles. Pēc šī video noskatīšanās, jums radīsies pirmie iespaidi par spēles stāstu, grafisko izpildījumu un varoņiem. Nevar nepiekrist, spēle izskatās iespaidīga. Ja nu bijāt palaiduši garām arī to – šeit būs gandrīz pirms gada izlaistais spēles tīzeris.



78 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Daudziem gan nepatīk fakts, ka tagad bioshock ir debesīs, bet man pat patīk tāda doma, jo Rapture tā jau bija superīga, labāk pamest viņu, kamēr nekas nav sačakarēts, un pāriet uz citu pilsētu, galu galā bioshock 2 arī nebija "it kā" tik labs kā pirmais, trešajam vairs nebūtu atlikušas daudz idejas. Jebkurā gadījumā sūds viņš točna nebūs, jo pie bioshocka nestrādā neviena no tizlajām naudu kāsošajām kompānijām, kas izlaiž puspabeigtu mēslu, lai ātrāk un vairāk dabūtu kaudzi ar naudu.

Gaidu ar nepacietību, izskatās pēc episka grāvēja.

2 0 atbildēt

SeltySelty: to spoku vajadzetu izmest no spokiem elvē. visu laiku kautkadas huinas komentaros raksta ne pa tēmu ka 8 gadigs zēns

1 0 atbildēt

ahahahah! :D tādi komentāri! Spēli ne vienu daļu nesmu spēlējis, bet gribētu tp noskatījos moš vēlāk novilkšu un iziešu pirmo un otro! Un par ''SeltySelty'' komentāriem vnk!!!! Izklausījās pēc iluminatī kam drīzumā jātgriežas elē! Un pēdējo savu nolādētās dzīves daļu pavada liekot spokos rakstiem mīnusu! :D

0 0 atbildēt

Nu neviena komentāra par spēli - ignorējiet troļļus! Vispār spēli mans kompis to4na nepavilks, tāpēc nav ko sapņot! :D

0 3 atbildēt

NU vispārībā man drīz jāmirst: tāpēc arī gribu izpriecāties pēdējās dzīves dienas! UUUUUUUUUN: GO AND FUCK YOUR ANUS BITCH!

0 8 atbildēt

ITS STUPID, BITCHES!

1 19 atbildēt