local-stats-pixel fb-conv-api

Assassins Creed II12

10 1
"Assassin's Creed" bija action spele par puisi no nakotnes, kursh ir pectecis dizenam slepkavu klanam, un spele notiek celojums pa vina DNS atminam. Pirmaja spele darbiba risinajas Krusta karu perioda Tuvajos austrumos, un spele piedavaja milzigas un iespaidīga izskata pilsetas.
Speles "Assassin's Creed II" darbiba parcelsies uz 15. gadsimta Veneciju. Shoreiz galvenais varonis bus slepkava Dezmonds, kursh dosies slepkavot politiski svarigos to laiku personazus.Spele tapat ka tas pirma dala, bus loti vizuali iespaidiga ar rupigam daudzo arhitekturas piemineklu reprezentacijam, atdarinot 1476. gada Veneciju un Florenci. Spele paradisies jauni ieroci , vairak slepshanas vietas, augstakas ekas, iespeja nirt udeni un ievilkt pretiniekus kanalos.
tikai par nelaimi spele iznaks 1.novembri, taka vel ilgi jagaida. :(
Reklāma
Reklāma


10 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
Ja nemaldos var dabut D* jau paspelet
3 1 atbildēt
Spēli būs vērts nopirkt pat lai tikai apskatītos Venēciju, jo atceros, ka pirmajā daļā ēkas bijaizstrādās praktiski līdz katram sīkumam.
3 1 atbildēt
tik iko paargaaju 1. dalju izraadaas manai videoakartie komplektaa gaaja shiis speeles disks un es to atklaaju tikai vakar ...:D beigas taadas kkaadas nepabeigtas liekas
3 1 atbildēt
Ahhh ,pirmā daļa vienkārši aizrāva ,nevarēju atrauties :) Bet beigas tādas nepabeigtas likās , labi ka ir turpinājums :)
2 1 atbildēt
tiem kam interesē vairāk par assassin creed var youtubā uzrakstīt : assassin creed 2012 vai kko uz to pusi un tās vīčas var izmēģināt pašā spēlē kura ir par pasauli nevis slepkavošanu :)
1 1 atbildēt
1. 2. 3. bilde AC1 :), nevaru sagaidiit :)
1 1 atbildēt
jaa pirmaa dalja man ljoti patika :)
1 1 atbildēt
Izskatās ju visnotaļ iespaidīga spēlīte
0 0 atbildēt
Nevaru sito sagaidit bet zel ka vairs nebus altaier bet ezio vai ka vinu tur sauc!tas ezio ir kkads vecvec tevs altaierim!Vis realaka spele ko esmu spelejis un ubisoft the best 4ever!
0 0 atbildēt

labākā gada spēle no ko tur var piebilzt :D

0 0 atbildēt

Nevaru sagaidiit!

0 0 atbildēt