local-stats-pixel fb-conv-api

Tev ir pārāk daudz brīvā laika? MU Online tev palīdzēs!4

Jau divdesmit gadus MU Online palīdz izvairīties no saules gaismas, veselīgāku hobiju ieguves, komunikācijas ar ģimeni, kā arī visa veida produktivitātes. Pasaulē netrūkst dažādu spēles versiju privāto serveru un arī mūsu platuma grādos ir vairāki serveri ar aktīvu spēlētāju bāzi, tomēr tikai retais ir tiešām kvalitatīvs. Ja nekad neesi spēlējis MU, šis video ir ātrs ieskats tajā, ko veiksmīgi esi palaidis garām vai aizmirsis.

24 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Daudz briva laika, spele wow. 😄 Vini paklavas vanilla raudataju minoritatei un uztaisija speli tadu, ka vairums speletaju grind delj pamet speli. 😄 Jo pat tiem, kam ir laiks kadas 4h diena spelet, nevar dabut neko. 😄 Jo vajag atkal ka klasiskaja kadas 10+h diena spelet. 😄

MU Dream nomira, kas bija labakais privatais serveris, lidz ar ko pazuda reali jega spelet, ja nespele uz oficiala. Partylife etc. visi fast level serveri, paris menesus padzivoja, sasuca naudu caur sms pirkumiem un pamira, nav jega investet laiku, speles, kur tev viss progress izgaist lidz ar servera mirsanu.

1 0 atbildēt