local-stats-pixel fb-conv-api

Kā vienkāršos veidos pirmsskolas vecuma bērniem mācīt burtus!2

4 0

Mācību alfabēti nav grūts uzdevums. Tas ir visvieglākais un izklaidējošs pasākums, kad jūs padarīt to jautru. Šeit ir daži veidi, kas padara mācīšanos viegli un jautri.

Stick ar alfabētu uz sienas

Jūs varat palīdzēt savam bērnam ātri iepazīties ar alfabētu, parādot viņu katru dienu. Bērniem mācīt mācīties burtus, pielīmējot burtus uz sienas, būs efektīva daudziem bērniem. Jūs varat viegli iegādāties alfabēta sienas uzlīmes grāmatnīcās, lielveikalos ...

Ne tikai mācīt burtus vienatnē, jūs varat iemācīt bērnus ievietot vēstules kopā saprātīgā vārdā. Piemēram, burts D, ko papildina ar A un Y, ir DADY. Tad jūs paskaidrojat vārda nozīmi bērnam.

Māciet savam bērnam mācīties burti, spēlējot kolāžu, krāsošanu, montāžu.

Maziem bērniem patīk krāsas. Vecāki var atrast bezmaksas krāsu grāmatas vai bezmaksas krāsu lapas bērniem. Tas ir sava veida mācību bērnudārza bērni mācās vai. Šīs rotaļlietas var arī "pašmeldēt", drukājot burtus uz balta papīra. Tad es paskatījos laikrakstos, vecos attēlus ar atbilstošu priekšmetu attēliem; Tad grieziet bērnu atpakaļ. Piemēram, vārds "zivis" ielīmē zivis. Vārds "mājas" ir mājas. Pārliecinieties, ka jūsu mazulis ir ieinteresēts, bet arī attīstās prasmes mazulim. Spēlējot ar bērniem vienmēr ir labākais veids, kā mācīties, vai ne?

Vārdi par viņu vārdu

Parasti bērni māca savu vārdu pirmo burtu. Viņu vārds ir pirmais vārds, ka ikviens bērns mācās rakstīt un runāt. Kad viņi spēj runāt par sava vārda pareizrakstību un izruna, tad izdrukā dažus no sava nosaukuma izsekošanas lappuses no krāsu lapas lappuses krāsu lapas. Šī krāsošanas aktivitāte tieši attiecas uz alfabēta formu ar tā nosaukuma burtu un palīdz viņiem atpazīt un izdrukāt savu vārdu.

Alfabēta burtu izsekošana

Tiklīdz jūsu bērns iemācīsies lasīt un drukāt savu vārdu, tad sāksim izsekot citus alfabētus. Tas stiprinās alfabēta verbālo mācīšanos, agrāk nosakot burtu spējas. Tagad ir pienācis laiks izdrukāt krāsu darblapu vai izsekot numuru un alfabētu krāsu grāmatas. Šīs krāsošanas darbības atkārtojums palīdzēs jūsu mazulim uzzināt burtu formu un identifikāciju.

Vissvarīgākās lietas, kas jāpatur prātā par bērna mācīšanu ar alfabētu, ir saglabāt to jautrību un saglabāt to katru dienu. Tam nevajadzētu ilgstoši strādāt, lai mazinātu bērna un bērna intereses. Katru dienu mācīt īslaicīgu abstraktu vairākkārt, un jūs būsiet pārsteigts par jūsu bērna izaugsmi.
Mācības alfabēti ar krāsošanas darbībām nav grūts uzdevums jūsu mazulim, kad jūs padarīt to jautri. Tas ir vieglākais veids, kā mācīt savu bērnu. Jūsu mazulim būs prieks mācīties, un jūs arī izbaudīsiet vecāku darbu. Tāpēc izbaudiet vecmāmiņu ar krāsainām lapām un padariet savu mazuli veiksmīgu viņa dzīvē.

Alfabēta tekstu un krāsu lapas

Tas ir ļoti pamata skaņa, kas būtu jādara pirms alfabētu, skaitļu vizuālas attēlojuma mācīšanas. Vispirms iemāciet viņam vārdu ar burtu ar alfabēta dziesmu. Dziediet šo dziesmu ar savu mazuli un vienlaicīgi parādiet šo alfabētu. Izdrukājiet šīs vēstules lapu no jebkuras krāsu lapas tīmekļa vietnes un krāsojiet to ar savu mazuli. Vairākas reizes atkārtojiet šo krāsošanas darbību un norādiet pirkstu uz alfabētu, kuru esat dziedājis un krāsojis. Izdrukājiet dažus krāsas attēlus, kas sākas ar šo burtu, piemēram, alfabēta "A" izdrukāt no lidmašīnas un āboliem. Šīs krāsošanas lapas ir ļoti izplatītas mūsu ikdienas dzīvē un palīdzēs izglītot jūsu bērnu. Tādā veidā jūsu bērns iepazīsies ar šo vēstuli.

Māci savam bērnam mācīties vēstules ar dzeju

Mācīšanās caur dzeju ir arī veids, kā mācīt agrīnās bērnības mācību vēstules. Piemēram, uzzināsim burtus D, G, V ..., izmantojot atbilstošos dzejoļus. Daudzas īsas, viegli iegaumējamās dzejas atkārtojas šādos burtos. Lielākā daļa bērnu būs ļoti ieinteresēti klausīties šādus īsos dzejas. Viņiem ir viegli uztveramas, viegli iegaumējamās skaņas. Vecāki to var izmantot, lai mācītu pirmsskolas vecuma bērniem mācīties burti vieglāk, vairāk uztraukums.

4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Translate google, funnyemotion
0 0 atbildēt

Www.gliemezitis.lv

"Burtu Gliemezītis" bērni mācās burtus, attīsta lasītprasmi un apgūst darbības ar naudu.

0 0 atbildēt