local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules sporta fani eksplodē 19. Februāra vakars - LATVIJAS vakars!78

1743 7

Manuprāt,skaistākais zaudējums Latvijas vēsturē,būtībā internetā dotajā brīdi reti ,kurš runā par Kanādas uzvaru , visi runā par neticamo Latvijas komandas spēli,te būs dažas bildes par to. Malači mūsējie ! emotion

Jūs jūtat lepnumu ?

1743 7 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Fantatiska spēle. Nervi jau niez gaidot pasaules čempionātu, cerēsim, ka Soči bija tikai ieildīšanās.:) Tagad tik jāsaceļ pieminekļi Masaļskim, Gudļevskim un Dārziņam.

2 0 atbildēt

Kur var noskatīties spēles atkārtojumu?

2 0 atbildēt

I hate haters!

2 0 atbildēt
Ja vārtu sargs nebūtu noķēris visas tās ripas, tad droši būtu 1:6 Laba spēle, bet spēlētāju līmenis stipri atpaliek. Bet cieņa par pašaizliedzību.
2 0 atbildēt

Kā rakstija viens ārzemnieks twitterī.. Ja Latvija uzvarēs Canādu.. Pie velna es parvākšos dzīvot uz latviju!

2 0 atbildēt

Es par hokeju nefanoju vispār, bet kopš vakardienas esmu fans.

2 1 atbildēt
AKs avatarsAKs

Izskatās ka vienīgais kepons kas te ir tas ir Skumīgais. Šorez tiešam nepatēmu dirs. Nešaubos ka dzīvē gana liels zaudētājs esi :)

1 0 atbildēt

Atveriet acis, cilvēki. Saprotiet tak vienreiz, kad šos skaistos zaudējumus neviens neatcerēsies. iejies netā kāds amerikānis, apskatīsies - LAT-Can 1:2 un tas arī viss. Nevienam nekan neinteresēs šie zaudējumi, jo - TIE TAČU IR ZAUDĒJUMI...

Varoņi? 5 spēles - 1 uzvara... vai tiešām šis ir kada veida veiksmes stāsts? Mīnusojiet cik patīk, bet padomajiet vai tapēc bikses jāmīž !?

2 1 atbildēt

Diez vai lepnums ir jāizjūt tikai par šo spēli. VISĀS spēlēs mūsējie cīnijās un neskatoties uz zaudējumiem LATVIJAI jābūt lepnai par sniegumu šajā Olimpiādē. Šajā gadījumā liels paldies jāsaka trenerim T. Nolanam un S Ozoliņam par spēju noskaņot mūsējos un  iedvest ticību, ka mēs tiešām varam darīt brīnumus laukumā. Paldies Latvijas izlases KOMANDAI par sniegumu, kuru Latvijas izlases fani neaimirsīs nekad. Starp citu Latvijai ir šobīd iespējams labākais vārtsargu duets pasaulē, paldies. Edža un Goodlevskis the best.

1 0 atbildēt

Jācer, ka šis ir tikai lielisks sākums tikpat lieliskam turpinājumam. Jau tā grūti iedomāties, ka letiņi lai vai kā, bet turās līdzi lielajiem hokejdūžiem, kur nu vēl šāda spēle :)

Iepriekšējā reizē, kad Olimpiādē Kanāda cīnījās pret Latviju, mūsējie zaudēja ar 11:0. Progress ir visai ievērojams :)

1 0 atbildēt
Jim avatarsJim

Nevis Super save by Gudlevskis bet by Sotnieks :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

VISLABĀKĀ spēle (emocionāli un arī tādēļ, ka ļoti svarīga spēle - Turīnas olimpisko spēļu kvalifikācijas pēdējā spēle, kurā Latvija bija nepieciešama uzvara) pavisam NOTEIKTI ir 2005.gada spēle Latvija-Baltkrievija (links tiem, kas vēl sīki bija TE). Tā spēle bija BRĪNUMS. Pret Kanādu mūsējie cīnījās, labi, bet nebija rezultāta, un nebija arī tik īpašas sajūtas. Pagaidām nevienu citu tādu spēli kā toreiz neesmu redzējis un droši vien tik drīz arī neredzēšu.

0 0 atbildēt

Waiting for some good hockey, tonight! :)

0 0 atbildēt
           
0 0 atbildēt

omg es pievienosu so speli kolekcijai ! 

0 0 atbildēt

respect !

0 0 atbildēt

Gudļevskis ->>>> Nākošais Artūrs Irbe!emotion

0 0 atbildēt

Skatos ka visi te baigi fano par to kā Latvija nospēlēja Sočos. Bet padomājiet par tiem laikiem kad spēlēja Irbe, un pārējie. Mēs bijām labākie pasaulē, un kanādu arī kabinājām arā kā mazos. So es esmu neitrāls par spēli pret kanādu, jo mūsu komanda bija labāka, un līmenis ar katru gadu tikai krīt. 

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »