local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules sporta fani eksplodē 19. Februāra vakars - LATVIJAS vakars!78

1743 7

Manuprāt,skaistākais zaudējums Latvijas vēsturē,būtībā internetā dotajā brīdi reti ,kurš runā par Kanādas uzvaru , visi runā par neticamo Latvijas komandas spēli,te būs dažas bildes par to. Malači mūsējie ! emotion

Jūs jūtat lepnumu ?

1743 7 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Es čutņ vai pie Sotnieka izgājiena sirdstrieku ķēru

84 1 atbildēt

Vārdos nevaru aprakstīt, cik lepna esmu par mūsu komandu. Ir tāda sajūta, ka  šovakar mēs paveicām kaut ko ļoti lielu un svarīgu. Nav sajūtas, ka komanda būtu zaudējusi. Tā ir tikai ieguvusi. Mēs tiešām esam vareni, mēs tiešām esi diženi un  šovakar mēs pierādījām to, ka esam sasodīti stipri!

Šī spēle ieies vēsturē, un man milzīgs prieks, ka es dzīvoju šajā laikā un redzu šos notikumus. Tas tiešām liek justies lepnai! Kāds var teikt, ka tas ir tikai hokejs un mēs taču zaudējām, man tas galīgi neuztrauc, jo ar katru ķermeņa šūnu esmu par mūsu sportistiem, kas gan dažreiz liek mums raut matus ārā un lādēt viņus, bet šādi mirkļi ir tā vērti!

PALDIES VEČI!!!!! Prieks, par Gudi, par Dārziņa konfekti, prieks par Edžu, Sandi, VISIEM!!!! 

71 0 atbildēt

Gudijs šodien bija vienkārši bomba, sitās līdz pēdējam, tāpat kā visa komanda. Esmu lepns par mūsējiem. Žēl par otrajiem vārtiem, bet ņemot vēŗa kā Gudijs izskatijās pusminūti pirms vārtiem, tas ir piedodams. Ar šādu sastāvu, un pašaizliedzīgu spēli, Minskā varētu tēmēt uz sešinieku. Veiksmi mūsējiem.

41 0 atbildēt

FANTASTISKS SNIEGUMS!!! Latvija lepojas ar saviem vīriem!! Gods un cieņa mūsu spēlētājiem! 

32 0 atbildēt

Atgādina nedaudz pavecu filmu- Mistērija Aļaska, kur Rasels Krovs bija galvenajā lomā. Arī tur lielajā mačā mazā un nezināmā Aļaskas komanda beigās zaudēja Islanders (vai Rangers, precīzi vairs neatceros) klubam (NHL), bet tik un tā visi viņiem uzgavilēja, tik un tā viņi varonīgi un pašaizliedzīgi nokapāja līdz spēles beigām, un arī tur bija tikai 1 vārtu starpība.

22 0 atbildēt

Cerams , ka Gudijs nostabilizēsies NHL :)

21 0 atbildēt

Monstrāli. Perfekts rezultāts!

Šķita gan, ka ne tikai smags darbs, bet arī veiksme šoreiz mums stāvēja klāt, jo kanādiešiem nekādi tās ripas nekrita iekšā vārtos, lai gan momenti bija ļoti labi. Ne tik veiksmīgā gadījumā rezultatās būtu bēdīgāks. Beidzot no mūsējiem sagaidīju to, ko sen gaidīju - neatlaidīgi cīnīties līdz pēdējai sekundei un sagādāt pat tādam lielam pretiniekam nopietnas problēmas.

Vēl kaut kā patīkami likās, ka lielais vairums krievu fanu bļauj par Latviju. Tas tikai pierādā, ka sabiedriskā līmenī mums problēmu attiecībās nav. Problēmas un provokācijas taisa politiķi, kuriem par to maksā.

16 0 atbildēt

Spēli baudīju visas 60 minūtes. Sajūta bija, ka arī mūsējiem visi ir no NHL, ar Greatlevsi priekšgalā! emotion

13 1 atbildēt

Nu ko,gaidīsim ar nepacietību nākamo ziemas olimpiādi! emotion

11 0 atbildēt

LABĀKIE !! TIK LABA SPĒLĒ TĀ TIK TRUPINĀT UN GAN JAU NĀKOŠREIZ TIKS PUSFINĀLĀ VINĒJOT KANĀDU MLAČI LABĀKIE !!! LATVIJAS HOKEJU KOMANDA LABĀKĀ !!!!

9 0 atbildēt

Goodļevskis! emotion

8 0 atbildēt

emotion Esmu lepna, ka esmu latviete :) 

6 0 atbildēt

Man joprojām skudras skraida pāri....

5 0 atbildēt

Esmu lepns par komandu un par to, ka esmu Latvietis! 

Paldies arī krieviem par atbalstu un visiem, kas juta līdzi mūsu mazajai, bet sirdī varenajai valstij! Par stirpu un vienotu LATVIJU!!!  emotion

6 1 atbildēt

OMG TAAAADAS EMOCIJAS

4 0 atbildēt

Ideāli mūsējie iebombīja =)) bet nervi ir čupā :D

3 0 atbildēt

Viena no labākajām spēlēm ko mūsējie ir parādijuši,sen jau esmu gaidījis ko tādu no Latvijas un vienmēr esmu ticējis ka mūsējie var nospēlēt vienlīdz labi kā sapņu komanda kur visi spēlētēji ir no NHL , cīnījās zēni līdz pēdējai minūtei , Gudļevskim nabagam pat vajadzēja ožamo lai izsturētu :D Malači , tā turpināt un gaidam labu sniegumu PČ.

3 0 atbildēt
Nesaprotu tos kuriem neinteresee hokejs,bet tikuntaa ver valaa rakstu un dirs te gudri...
3 0 atbildēt
Ja vārtu sargs nebūtu noķēris visas tās ripas, tad droši būtu 1:6 Laba spēle, bet spēlētāju līmenis stipri atpaliek. Bet cieņa par pašaizliedzību.
2 0 atbildēt

Augstskola, lielākā auditorija, projektors rāda spēli pa pus sienu, emocijas... Jopcik, šito vēl ilgi varēs atcerēties.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »