local-stats-pixel fb-conv-api

scene queens41

43 7
Kas īsti ir scene queens?
Tās parasti ir meitenes, kuras ir ļoti populāras vai pat slavenas internetā. Viņas ir viegli atrast tādos portālos kā Myspace, LiveJournal vai Buzznet.
Viņām ir raksturīga īpaši spilgta āriene. Liels uzsvars tiek likts uz matiem, kuri ir spilgti un krāsaini. Scene queens nēsā ļoti daudz un lielas rotaslietas un krāsainu, spilgtu un neparastu apģērbu.
Šīm meitenēm ir raksturīgs, ka ir tikušās ar kādas slavenas grupas biedru vai pašas ir grupā, ir pašām sava apģērbu līnija, nodarbojas ar modelēšanu un fotogrāfēšanu. Viņas ir pašpārliecinātas un mīl sevi, ko apliecina diendienā uzņemot simtiem savu un savu draugu fotogrāfijas. Ka modeles viņas reklamē tādas firmas kā "Bleeding Star" un Skelanimals dzīvnieciņus.
Viņas savā starpā ir labas draudzenes un tusē kopā. Tāpēc īsti nevar noteikt cik īsti viņas ir, jo arvien vairāk cilvēku vēlas nokļūt šajā elitē.


P.S. Šo rakstu ievietoju, jo esmu ievērojusi ka spoki.lv portālā daudz parādās šo meiteņu bildes, taču nevienam īsti nav skaidrs kas īsti viņas ir un sauc viņas par emo. viņas nav. tā ir cita suga.

P.S.2. šīs skatuves karalienes ir daudz vairāk, pieminēju tikai dažas un pašas populārākās.




43 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000
jauna * pasuga?
2 3 atbildēt
« 1  2  3 »