local-stats-pixel fb-conv-api

scene queens41

43 7
Kas īsti ir scene queens?
Tās parasti ir meitenes, kuras ir ļoti populāras vai pat slavenas internetā. Viņas ir viegli atrast tādos portālos kā Myspace, LiveJournal vai Buzznet.
Viņām ir raksturīga īpaši spilgta āriene. Liels uzsvars tiek likts uz matiem, kuri ir spilgti un krāsaini. Scene queens nēsā ļoti daudz un lielas rotaslietas un krāsainu, spilgtu un neparastu apģērbu.
Šīm meitenēm ir raksturīgs, ka ir tikušās ar kādas slavenas grupas biedru vai pašas ir grupā, ir pašām sava apģērbu līnija, nodarbojas ar modelēšanu un fotogrāfēšanu. Viņas ir pašpārliecinātas un mīl sevi, ko apliecina diendienā uzņemot simtiem savu un savu draugu fotogrāfijas. Ka modeles viņas reklamē tādas firmas kā "Bleeding Star" un Skelanimals dzīvnieciņus.
Viņas savā starpā ir labas draudzenes un tusē kopā. Tāpēc īsti nevar noteikt cik īsti viņas ir, jo arvien vairāk cilvēku vēlas nokļūt šajā elitē.


P.S. Šo rakstu ievietoju, jo esmu ievērojusi ka spoki.lv portālā daudz parādās šo meiteņu bildes, taču nevienam īsti nav skaidrs kas īsti viņas ir un sauc viņas par emo. viņas nav. tā ir cita suga.

P.S.2. šīs skatuves karalienes ir daudz vairāk, pieminēju tikai dažas un pašas populārākās.




43 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

👌

0 0 atbildēt
Nu īstenībā Audrey pat nezina kas ir scene queen. :D jāa un viņa nav iedomīgaa diezgan sakariigs cilvēks. Toxicated komentārs 2008-05-25 18:49:59 Mjā.. Mati jau forši, bet pirmspēdējajā bildē tā Miss Mosh.. Viņas kurpes ir vnk reāli tizlas.. kā uz tādām var pastaigāt? O_O - Nav jau jāstaigā var arii tikai pabildēties. :D
0 0 atbildēt
izskatās diezgan iedomīgas. :D it īpaši pirmā.
0 0 atbildēt
Nu tagad jau ir tik daudz to cilvēku grupu paveidu, ka pilnīgi vēmiens nāk...
2 2 atbildēt
ja es pati tur būtu :D
2 2 atbildēt
jauna parisas hiltones pasuga ! xD
2 2 atbildēt
kaut kadas narcises!
2 2 atbildēt
lita, kapec neesi? pajucis chats?
1 1 atbildēt
naiS ..
0 0 atbildēt
Rakstam lieku + , jo ir interesanti izlasīt kko no modernās pasaules kultūras. mans viedoklis par šo - debilisms. Bezdarbības kalngals. Es neredzu pilnīgi nekādu jēgu tam, protams apbrīnoju to karalieņu un tā viena karaļa spējas izciest to populaitāti (un tad veiksmīgi pelnīt naudiņu. ziedo man, vai nopēr kreklu) Bet tos, kas fano vienkārši par viņiem - iesaku izlasīt, kā Diegabiksis gāja laimi meklēt. M;aklsinieku, fotogrāfu pašpublicistiskos darbus var aplūkot muzejos vai speciālās lapās, kas paredzetas tam. Bet Livejournal un Myspace personalprofili ir vienkārši mēsls uz kūkas, kas uzskatas, ka ir skaists, un ironiskākais tas, ka to mēslu citi arī uzskata par putukrējumu. Ahujel,... laba metafora. cienu sevi x]
0 0 atbildēt
man vienmēr patikusi Ashlee Lauren Bet Džefrijs..[es īsti vēl neesmu sapratusi vai tas ir viņš vai viņa..laikam jau shemale] ir īpašs. man viņš kretinē. pretīgi.
0 0 atbildēt
zui ir kolosaala :) bet par odriju gan ir radies priekshstats kaa par loti iedomiigu. zeel,jo cik noprotu tad deel vinas arii pajuka trashy life
0 0 atbildēt
Pēdējai ļoti neprofesionāli mati, ar Photoshop, vai kādu citu bilžu apstrādes programmu, nokrāsoti
0 0 atbildēt
Hanna Beth ir taada simpaatiska paareejaas atrodas tajaa elitee droshi vien tikai taadeelj ka krietni nopuuleejushaas ar bildiishu likshanu un pashas uzskata ka ir baigi krutas un nekas vinjaam nepireaadiis preteejo... :D nozheelojami... un starp citu mati shitaam nemaz nav tik kraasaini... :D
0 0 atbildēt
Audrey Kitching stiliigs nintendo ds... limited... :D
0 0 atbildēt
ir vel dazjas diezgan populaaras kaa piem. raquel reed un ja taa nopietni es par peedeejaam 2 nebiju neko dzirdeejusi
0 0 atbildēt
kur raavi siis meicas???
0 0 atbildēt

Audrey Kitching  <3

0 0 atbildēt

Jeffree Star <33

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »