local-stats-pixel fb-conv-api

Viss, kas tev ir jāzina par skandalozo Prinča Harija un Meganas interviju6

45 0

CBS kanālā pārraidītā Opras Vinfrijas intervija ar Saseksas hercogiem atklāja citu stāsta pusi - kā visu notikušo redz princis Harijs un Megana. Divu stundu garajā sarunā atklājās daudz dažādu notikumu un pārdzīvojumu, par kuriem pāris stāsta atklāti un emocionāli.

Karaliskā ģimene bija noraizējusies par Ārčija ādas krāsu
Megana intervijā Oprai atklāj, ka Harijs viņai paziņoja par viņa ģimenes bailēm, ka viņu bērns būšot «pārāk tumšas» ādas krāsas. Harijs Meganai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina.

Pāris bija precējies slepenā ceremonijā pirms kāzu tiešraides pasaulei.
Megana Oprai atklāja, ka trīs dienas pirms viņu publiskās kāzu ceremonijas pāris bija slepeni salaulājies. Šajā ceremonijā piedalījies tikai arhibīskaps un viņi.

Meganas domas par pašnāvību.
Karaliskās dzīves «spiediens» Meganu esot novedis līdz mentālam «lūzuma punktam». Kad Megana vērsās iestādēs pēc palīdzības, piemēram, ārstēšanas vai terapijas, viņai liedza visu, izņemot līdzjūtību. Intervijā ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai Megana apgalvo, ka viņai tikusi liegta arī palīdzība garīgās veselības krīzes laikā.

Pāris nekad nav vēlējušies pamest karalisko ģimeni.
Gan princis Harijs, gan Megana intervijā dalījās ar informāciju, ka viņi nekad nav vēlējušies pamest karalisko ģimeni un vienkārši gribēja «atvilkt elpu». Pēc Opras jautājuma par iemeslu, kāpēc viņš pameta ģimeni, Harijs norādīja uz «atbalsta un izpratnes trūkumu».

Princis Čārlzs pārtraucis atbildēt uz prinča Harija zvaniem.
Apspriedis savas sarunas ar karalieni par atkāpšanos no karaliskās ģimenes pienākumiem, princis Harijs atklāja, ka viņam arī bija vairākas «sarunas ar manu tēvu, pirms viņš pārtrauca celt telefonu». Kāpēc, princis paskaidroja: «Tāpēc, ka es lietas ņēmu savās rokās.» Princis Čārlzs visu šo informāciju vēlējies sagaidīt rakstveidā.

Keita likusi Meganai raudāt.
Harija un Meganas kāzu laikā presē sāka parādīties informčija par Meganas sarežģīto uzvedību, liekot Kembridžas hercogienei raudāt. Tomēr Megana atspēkoja baumas. «Notikums ar Keitu, kas nenotika, bija patiešām sarežģīta situācija.»

Megana intervijā atklāja, ka noticis tieši pretējais un viņai nācās liet asaras par Keitas izteikumiem, kas bijuši saistībā ar gatavošanos kāzām. «Notika otrādi. Es to saprotu - tā bija patiešām grūta nedēļa. Viņa pēc tam man atsūtīja ziedus, atvainojās.»

Megana saka, ka karaliene ir brīnišķīga, bet karaļnams iziet ārā neļāva.
Megana atklāja, ka karaliene pret viņu vienmēr bija brīnišķīga. Viņa teica, ka viņas privātie mirkļi kopā ar prinča Harija vecmāmiņu «man ļāva domāt par savējiem». Lai gan sākumā karaliskā ģimene bija pretimnākoša, vēlāk viņai nebija ļauts iziet no mājas satikties ar draugiem.

Princis Harijs domā, ka viņa tēvs un brālis ir karaļnama «ieslodzītie».

Princis Harijs intervijā dalījās sajūtās: «Es biju ieslodzījumā, bet nezināju, ka esmu ieslodzītais.» Kad Opra skeptiski vaicāja - kā princis varētu justies «iesprostots», Harijs sīkāk izklāstīja, sakot, ka viņš ir «iesprostots sistēmā, tāpat kā pārējā mana ģimene. Mans tēvs un mans brālis - viņi ir ieslodzīti. Viņi netiek prom.»

Princis Harijs ir finansiāli nesaistīts ar karalisko ģimeni.
2020. gada pirmajā pusē Harijs atklāja, ka karaliskā ģimene ar viņu pārtrauca finansiālas attiecības. Tomēr māte, princese Diāna, turpina viņu atbalstīt. «Man ir tas, ko mamma man atstāja. Es domāju, ka viņa paredzēja šo...»

Princis Harijs un Megana šobrīd ir laimīgi.
Princis Harijs sacīja, ka aiziešana no karaliskās ģimenes ir devusi viņam tādu brīvību, kādu viņš vēl nekad nav pieredzējis. Viņa mīļākā lieta, ko darīt tagad, ir pavadīt laiku kopā ar Ārčiju un dot viņam vienkāršo bērnību, kāda pašam nekad nav bijusi. Viņš arī runāja par attiecībām ar savu brāli, princi Viljamu. «Attiecības šobrīd ir «kosmoss». Laiks dziedina visas lietas.»

Gaidāma meitiņa!
ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai intervijas laikā abi hercogi apstiprināja, ka gaidāmais bērniņš būs meitene. «Apbrīnojami, ka tev jau ir dēls un tagad būs meitiņa. Ko vairāk var vēlēties?» priecīgs ir princis Harijs.

Vairāk par eksluzīvo interviju ar Princi Hariju un Meganu lasi Egoistes rakstā - spied šeit!

45 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Beidzot. Lai arī kādas privilēģijas viņiem būtu,viens ir daudz svarīgāks - Brīvība

1 0 atbildēt

Vis kas ir jāzin ka tipa princis ir apprecējis MAUKU 😄

0 0 atbildēt