local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis, kura ķermeni pilnībā klāj tetovējumi, iepriecina fanus ar plikbildi9

64 4

Tetovētais vīrietis, kurš kādu laiku atpakaļ šķīries no sava dzimumorgāna un krūšu galiem, jo tie ir bojājuši skatu uz viņa mākslu, kas ir viņa ar tinti klātais ķermenis, iemanījies iepriecināt savu nelielo fanu pulku, pozējot kameras priekšā bez apģērba, ja neskaita cepuri, zeķes un sporta apavus.

 

32 gadus vecais Ādams no Krievijas tetovēties sāka pirms 12 gadiem, kad tādā veidā mēģināja noslēpt rētas, kas parādījās vēža ārstēšanas laikā. Laika gaitā 90% viņa ķermeņa jau bija noklāti ar tinti, ieskaitot acu ābolus.

 

Pašu fotogrāfiju Ādams komentē ar vārdiem: «Es nebaidos no kailuma tāpat kā es nebaidos no cilvēkiem.» Tomēr to, kas slēpjas zem vīrieša rokām (ja tur vispār kaut kas slēpjas), ziņkārīgajiem cilvēkiem nesanāks uzzināt. 

 

Ādams pirmo reizi plašākai publikas acij atrādījās 2017. gadā, kad viesojās poļu šovā «Otra seja», kurā skaidroja, ko nozīmē būt «nullo».  «Es piederu pie cilvēku grupas, kas tiek saukta par «nullo», kas nozīmē to, ka man nav dzimuma, bet tas nenozīmē to, ka man nav vajadzību,» vīrietis atklāja intervijā. «Cilvēki no «nullo» grupas nevēlas tādas ķermeņa daļas kā krūšgalus, nabu vai dzimumorgānus, kas tiešā veidā norāda uz piederību pie kāda dzimuma.»

 

Pagājušajā gadā viņa vēlme atbrīvoties no ģenitālijām piebildījās. Tomēr, lai tas būtu iespējams, viņam nācās mērot tālu ceļu uz klīniku Meksikā. 

 

«Es vienmēr zināju, ka atšķiros no pārējās sabiedrības. Mana mīļākā krāsa, piemēram, vienmēr ir bijusi pelēka dažādos toņos, un tieši tāpēc mana ķermeņa ādas krāsa tagad līdzinās grafītam,» skaidro Ādams. 

 

Es gan teiktu, ka vien tas, ka visu ķermeni klāj tinte, padara tevi atšķirīgu, nevis tas, ka tava mīļākā krāsa ir pelēka, bet nu labi. Nobeigumā piedāvāju apskatīt pāris bildes no Ādama privātā «Instagram» profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
64 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Pēc šī raksta ieteikums administrācijai.... sadaļu slavenības sadalīt divās kategorijās... īstas slavenības un "tūtiņi" vai arī "tirliņi" emotion 

11 0 atbildēt

Iepriecināja visus 20 fanus emotion

9 0 atbildēt
32 gadi, izskatās uz 62.
7 0 atbildēt

pat viņam ir draudzene emotion

3 0 atbildēt
Fuble
2 0 atbildēt
Vispār viņš ir polis nevis krievs
1 0 atbildēt

frīkšovs

0 0 atbildēt