local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Kailija Dženere pievienojas populāram «TikTok» trendam3

4 0

Pēdējās nedēļas laikā ļoti liels skaits «TikTok» lietotāju ir publicējuši savos profilos videoklipus, kuros redzams, ka viņi izmanto «novecošanas» filtru, kas, iespējams, ļoti precīzi parāda, kā tu izskatīsies vecumdienās.

Lai pārliecinātos, ka šis filtrs nemelo, daudzi lietotāji ir mēģinājuši ar filtra palīdzību pārbaudīt, vai slavenību jaunības bildes atbilst tam, kā viņi izskatās tagad. Un rezultāts viņus ir šokējis.

Redz - filtrs kā tāds ir pavisam nekaitīgs, bet reakcija, kuru savā videoklipā ir iemūžinājusi Dženere, ir raisījis visai skarbas diskusijas gan viņas komentāru sadaļā, gan visā plašajā internetā.

Noskaties video:

Vien 15 sekunžu garajā videoklipā Kailija Dženere pasaka vien pāris vārdus. «Nē. Nē... Man tas nepatīk. Man tas pavisam nepatīk,» viņa saka.

Protams, sociālā tīkla «TikTok» lietotāji metās kritizēt viņas reakciju.

«Neuztraucies, tev tas nedraud, botokss tevi izglābs,» raksta kāds «TikTok» lietotājs. Skaidrs, ka komentāri par injekcijām un citām skaistumkopšanas procedūrām bija ļoti populāri. Tomēr tie, kuri nekoncentrējās uz viņas maciņa biezumu, norādīja uz to, ka «vecumdienās» viņa ļoti līdzinās savai mammai Krisai Dženerei.

Vai tu saskati līdzību?

4 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

😊

1 0 atbildēt

Breds Pits laikam ir vellnam dvēseli pārdevis, ka gandrīz savos 60 gados izskatās pēc 30 gadīga čalīša. 😎

https://media.tenor.com/YUrMgvPEb3EAAAAd/brad-pitt-coffee.gif

1 0 atbildēt