local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ 6 Latvijas «X Faktora» spožākas zvaigznes, kuras neviens neaizmirsīs1

34 0

Lai arī šogad mums ir jādzīvo bez «X Faktora» un jauniem talantiem, tomēr atmiņas par iepriekšējiem gadiem ir tas, kas var mūs sasildīt šajos drēgnajos vakaros.

Piedāvāju atsaukt atmiņā sešus tiešām izcilus šī šova dalībniekus, kuri varbūt mūsu atmiņā nepalika sava lieliskā dziedājuma dēļ, bet savu priekšnesumu un attieksmes dēļ viņi nekad nepametīs mūsu prātus.

Dmitrijs Kļinčiščevs jeb «Kā tev klājas, Žanna?»
Jaunais vīrietis neslēpa, ka visas viņa dziesmas veltītas bijušajai klasesbiedrenei Žannai, kurā viņš ir iemīlējies jau daudzus gadus. Tomēr viņa izredzēm piedalīties šovā bija kaut kas kopīgs ar romantiskām attiecībām ar Žannu - netika dota iespēja.

Starp citu, Intars Busulis ieteica Dmitrijam aizsūtīt ziedus, šokolādi, kādu mīļu ziņu no cita profila, kuru Žanna vēl nav nobloķējusi, un palūgt piedošanu par šādām dziesmām.

Smieklīgā Margarita no Latgales ar «Du Hast».
Izdzirdot pirmos dziesmas vārdus, Intars un Reinis jau sāka dejot, pie žūrijas galda, toties dziesmas izskaņā mūzikas eksperti dejoja jau pie skatuves, aicinot līdzi skatītājus. Pirmo reizi šova vēsturē kāda pretendenta priekšnesums izpelnījās dejas pie skatuves, matu kratīšanu un lēkāšanu.

Protams, ekskluzīvā Jūlija Leviona ar savu harizmu, absolūto dzirdi un mūzikas skolas izglītību.
Šogar ar savu talantu dalījās 17 gadus jaunā dziedātāja Jūlija Leviona, kura sevi dēvē par «ekskluzīvo» un tādas esot arī viņas dziesmas – «ekskluzīvas un neatkārtojamas», jo meitene pati sacer gan vārdus, gan komponē mūziku. Kad Markus Riva vaicāja, kā viņa ir gatavojusies priekšnesumam, Jūlija pārliecinoši atbildēja, ka «Zvaigznēm vienmēr jābūt gatavām».

Anastasija Čurnasova - meitene, kura no žūrijas saņēma trīs «nē».
Vairāku valstu čempione modernajās akrobātiskajās dejās nolēma apvienot savu brīnišķīgo talantu ar dziedāšanu, spriežot pēc žūrijas izteikumiem, varbūt nevajadzēja to darīt.

Anastasijai bija sagatavots horeogrāfisks priekšnesums, bet izpildīja viņa Eimijas Vainhausas dziesmu «Back to Black», par ko viens no žūrijas dalībniekiem Reinis Sējāns bija ļoti skarbs savus izteikumos: «Jūs izskatāties brīnišķīgi, dejojat ļoti jauki, bet dziedat jūs briesmīgi slikti.»

Matīss Pavītols jeb Jestrais pļāpa no Liepājas.
Lai gan žūrija nenoticēja Matīsa mūziķa talantam, tomēr Aija Auškāpa viņā saskatīja daudzsološu komiķi, tāpēc ieteica Matīsam pievērsties komiķa karjerai.

Karmena Puķjāne un viņas miljons skatītāji Priekuļos.
Pirms ierašanās uz šova «X Faktors» atlasi jauniete miegam bija veltījusi vien nieka trīs stundas. Karmena bija ļoti piedomājusi pie sava vizuālā tēla, lai pēc iespējas labāk spētu iejusties grupas ”Cranberries” dziesmā «Zombie».

Saņemot jautājumu, vai viņa pati no malas dzirdēja, kā dzied? Karmena atbildēja, ka viss bijis normāli, kā parasti.

34 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt