local-stats-pixel fb-conv-api

Turam īkšķus šodien 25.maijā par Aishu18

28 0

 

Norvēģija ieguva 2009 Eirovīzijā Maskavā un notiks 55. Contest Oslo 2010 maijā. Aleksandrs Ribaks no Norvēģijas saņemti 387 punkti par viņa dziesmu Fairytale, ko viņš rakstīja un veido pats.

Valstis kopumā 39 piedalīsies 2010 Contest. Tas nozīmē, ka katra pusfinālā (par 25 maijs 2010 27) būs 17 dalībnieki, no kuriem 20 dziesmām tiks pretendēt uz Grand Final 29 maijā. 
25 valstis piedalīsies noslēguma. Big 4 valstis (Francija, Vācija, Spānija un Apvienotā Karaliste) kopā ar uzņēmējas valsts (Norvēģija) tieši dodas uz Final.

Konkurss notiks Telenor Arena, kas ir lielākais un jaunākās arēnā Ziemeļeiropā, ar jaudu 18.000 cilvēku Contest. Tas atrodas Bærum, apmēram 15 minūtes uz dienvidiem no Oslo pilsētas centrs.

Neatkarīgi no dalībniekiem, tādas valstis kā Austrālija un Kosovas arī raidījuma rāda. Pagājušajā gadā Maskavā, gandrīz 124000000 TV skatītāju vēroja rāda tiešraidē un 741000 cilvēku noskatījās tiešraides parwww.eurovision.tv.

Galīgā redakcijā tika iesniegts dzīvot ar 45 televīzijas raidorganizācijas pa Eirovīzijas tīklā un 8 radio raidorganizāciju pa Euroradio tīkls, Eiropā un ārpus tās.

Skatītāji no 42 valstīm, kas iekļauta konkursa varēja balsot par savu mīļāko dziesmu, izmantojot Viseiropas televoting sistēmu. Bez tam, pirmo reizi kopš 1997, profesionālās žūrijas no katras iesaistītās valstis kopīgo atbildību, lai noteiktu uzvarētāju. 
Šogad pirmo reizi, televoting sāks no pirmās dziesmas, un tiks slēgta 15 minūtes pēc pēdējā dziesma veikti (nevis īsu 15 minūšu balsošanas logu kā iepriekšējos gados).

Šodien ir eurovīzijas pusfināls, un Aisha dziedās 4. tāpēc turam īkšķus par viņu un cerams ka viņa tiks finālā

28 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Cilveki balsoja Latvija, par dziesmu UN SOVU!!!!!! Bet eirovizija bus tikai dziesma.! Gribu savu naudu atpakalj!!! :D :D

4 2 atbildēt

ja ka tad :D man nav ko dariit :)

1 0 atbildēt

es noteikti skatišos ! ! !

1 0 atbildēt

eiroviizija suukaa... kaapeec? politika nevis dziedaashanas sacensiibas... aaa un kas veel.... tas, kas tur ir dzirdams, nav klausaams, vismaz ne manaam ausiim.... ;)

2 1 atbildēt

Es domāju, ka Aisha tiks, kā nekā youtube palasot zem viņas video, ko citu valstu cilvēki par viņas dziesmu saka, šķiet, ka viņa tiešām varētu tikt un pat ļoti labā vietā!!

1 0 atbildēt

Tik žēl ka netika uz Finālu. :( es vēl domāju ka vismaz šogad skarīga dziesma un beidzot maybe tiks uz finālu, bet nekā!. :(

1 0 atbildēt

tizla dziesma un pasākums

1 1 atbildēt

Esceru!!!!

0 0 atbildēt

FAIL. Dirsā, tagad klausos, jau no sākta gala viņa dzied šķībi pēc dirsas, nebūs. Tiešām, nebūs. Ja vien skatītāji nav retardi. 

1 1 atbildēt

Aisha tiešām nodziedāja šķībi... Man bija pārliecība, ka viņa tiks tālāk, lasot komentārus. Bet nu kā ir, tā ir.. Man gan Beļģija patika. Rezultāti bieži vien ir ģeogrāfiski aprēķināmi, ja nu vienīgais gadās, ka dziesma ir riktīga BOMBA :)

1 1 atbildēt

neskatījos emotion

0 0 atbildēt

Tapat nekur netika!

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Izgāzās!!!:D " jā, diemžēl!!! Lai gan, jā, konkurence bija liela!! Daudz labu izpildītāju!! TIKAI ES NESAPROTU!!! NAFIG BEĻĢIJA?! Lai gan tā jau ir, Eirovīzija ir viens liels politisks šovs!! Patīk valsts, arī balsošu, pofig ko dzied!! Lai gan domāju, ka Grieķija, Bosnija Hercogovina un Krievija tiešām bija pelnijušas tikt finālā!!

0 1 atbildēt

kurā vietā viņa palika vakar neredzēju

0 2 atbildēt