local-stats-pixel fb-conv-api

Tiesā atklāts iemesls, kāpēc Džonijs Deps atsakās skatīties uz Amberu Hērdu2

93 0

Depa un Hērdas tiesas sēdei var sekot līdzi tiešsaistē - vairāki mediji nodrošina tiešraidi. Tie, kuri seko līdzi tam, kas notiek tiesas zālē, ir pamanījuši, ka Džonijs Deps ne reizi nav paskatījies uz savu bijušo sievu Amberu Hērdu.

Ierakstā arī dzirdams, ka Hērda Džonijam Depam skaidro, ka vēlas tikai viņu apskaut un nevēlējās nodarīt viņam pāri ar šo apsūdzību.

Depa advokāte tiesas sēdes laikā uzdeva Hērdai jautājumu par to, vai Deps ir turējis savu solījumu šos sešus gadus. Uz ko Hērda atbildēja: «Cik es zinu, viņš nespēj paskatīties uz mani.»

Deps iesūdzēja tiesā bijušo sievu pēc tam, kad viņa izdevumam «Washington Post» pastāstīja par bijušā vīra problemātisko raksturu un agresivitāti pret Amberu. Aktrise uzskatīja, ka ir vardarbības upuris, tomēr Deps savu vainu pilnībā noliedza. Viņš paziņoja, ka arī Amberas uzvedība attiecību laikā nav bijusi perfekta.

Džonijs Deps lūdza kompensāciju par neslavas celšanu 50 miljonu ASV dolāru (45,635,000 eiro) apmērā. Tomēr Depa cerības iegūt atlīdzību var izrādīties veltīgas, jo viņš pats var zaudēt 100 miljonus ASV dolāru (91,275,000 eiro).

Seko līdzi tiesas sēdei tiešraidē:

93 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000