local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenības, kas ir HOMO, nu, geji...87

1230 19

Es tomēr ticu, ka lielākā daļa nezinās, ka šīs slavenības ir homoseksuāļi. emotion

1230 19 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Kāda starpība..

0 0 atbildēt

Un ir lesbietes, nevis lezbietes! emotion

0 0 atbildēt

Tagad mēs zinam visu... emotion

0 0 atbildēt

Es zināju ka Mets Bomers ir gejs,bet kāpēc VIŅŠ IR TIK HOT!!! emotion

0 0 atbildēt

Kur Maikls Skoufilds? emotion

0 0 atbildēt

Kur skoifilds?

0 0 atbildēt

Lielākoties nevienu no šiem nezinu,tāpēc neuztrauc. Par Makkelenu gan zināju

0 0 atbildēt

tak po***, ka viņi ir geji vai lesbietes, kāda tur citiem starpībā. Un mūsdienās tas nav vairs tik šokējoša lieta, lai par to ceptos. Nesaprotu tos cilvēkus, ka ir jāsaprot, ka cilvēki ir dažādi un tu nebūsi tas, kas nosodīsi viņus. 

0 0 atbildēt

Nu lezbietes ir divu veidu - neglītas, vīrišķīgas, un ir arī maigas, sievišķīgas, skaistas,kādas pārsvarā šajā rakstā bija.

0 0 atbildēt

Reizēm skatos uz šāda veida rakstiem un domāju - vai homoseksuālisms ir kaut kas tāds par ko jāveido raksti? Mūsdienās, kad vairs tik populāri kā agrāk nav PSRS laiku uzskati, cilvēki ir daudz informētāki par to, ka ir arī tādi cilvēki, kuri mīl sava dzimuma pārstāvjus. Šie cilvēki ir tieši tādi paši kā mēs, mīl tāpat kā mēs - heteroseksuālie. Tāpēc nesaprotu ažiotāžu, kas vienmēr tiek sacelta: "Omg, omg, viņš ir gejs! / Viņa ir lesbiete!" Tā it kā tas būtu kaut kas šokējošs. Man šokējošs liktos raksts par cilvēkiem, kuriem sirds vietā ir bumba vai smadzeņu vietā mērkaķītis, kas sit bungas, nevis raksti par to, ka kādam ir netipiskāka seksuālā orientācija.

0 0 atbildēt

Pēdējā slavenība, kas mani pārsteidza ir James Randi. Nekad nebūtu domājis.

0 0 atbildēt

Norm emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts, bet vienalga SHOCK emotion

++++

0 0 atbildēt

nezinu šitādus purnus!...

0 0 atbildēt
Kā man visiem gribētos iedot pa galvu... Beidziet jau reizi šausmināties un kvekšķēt par citādi orientētiem. Nu nav tā slimība vai psiholoģiski traucējumi, šie ir 20.gs aizspriedumi. Cilvēks izejot savas dzīves ciklu sāk saprast, kas viņš ir un būs. Mēs visi saprotam, kas esam un mūsu orientācija arī mainās. Tātad Jūs uzskatāt, ka heteroseksuālis pēkšņi kļūst par geju, tad tas ir nenormāls. Nē! Cilvēks pats lemj savu dzīvi un pats izvēlas, kas būs. Visi šie cilvēki rakstā, neskatoties uz savu homoseksuālismu vai biseksuālismu ir sasnieguši daudz ko. Un ko esat sasnieguši Jūs? Man arī riebjās, ka visi skrien savos praidos, vicina karogus un taurē par savām tiesībām. Tie jau ir nedaudz uz augšu parauti, bet ne visi ir tādi. Aizveriet savas sīkās mutītes un ļaujiet cilvēkiem būt laimīgiem. Jums taču neaizliedz vai par Jums netaurē, ja dzerat, pīpējat, kulakā raujat un vēl visāda huiņa. Ļaujiet cilvēkiem būt laimīgiem un aizmetat aizspriedumus. Ja nepatīk, izroc alu, ielien tur, i sēdi, kā tie sektanti Krievijas mežos, pasaules galu gaidīdami.
1 1 atbildēt

Vispār jau homoseksuālisti un biseksuāļi nav gluži viens un tas pats.

0 0 atbildēt
A kur ir smukulītis Adams Lamberts?!emotion
0 0 atbildēt

Homo............. ir stulba,visus homo.......... uz tiesu!

0 0 atbildēt

Nu ja viņi tā jūtas normāli ,kapēc gan nē....

0 1 atbildēt

mdēe par 11. es ari isti nebrīnītos, ka nolēma būt mutē ņēmējs.

1 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »