local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis SKREDSS rada Machine Gun Kelly tipa dziesmu -"Tikai ar tevi,,0

Pašmāju mūziķis SKREDSS , nāk klajā ar jaunu singlu "Tikai ar tevi,, , kas ir slavenā mūziķa Machine Gun Kelly tipa dziesma Latviešu valodā. Dziesma ir pieejama visos vadošajos digitālajos straumēšanas servisos.

Kā jau var noprast, dziesma ir vairāk slavenā mūziķa Machine Gun Kelly stilā.Melodiskā Pop un Rock apvienojums vienā.Skaņdarbs ir par mīlestību un par to ka mīlestība var būt tik stipra , ka spēj visu piedot , lai tik būtu kopā ar izvēlēto otru pusīti.

Pašmāju mūziķis SKREDSS izceļās ar to, ka spēj radīt mūziku jebkādā žanrā un nav pieskaitāms nevienā noteiktā.SKREDSS ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā "Pēdējais valsis,, ''Romantika,, un ''Lāsts,, , kur dalību ņem arī Latvijas hip-hopa mākslinieks St4rface.SKREDA mūzika ir klausāma arī tādās radio stacijās kā Radio Pieci un Radio SWH. Viņa dziesma ''Lāsts '' atrodas jau trešo nedēļu arī Radio SWH raidījuma ''Priekšnams'' topā.Līdz šim brīdim dziesma ir uzskāpusi uz 5.vietu. Dziesmai ir lielisks teksts un fantastisks stāstījums, kurā ieklausīties var pat dziļi aizdomāties. Dziesma ierakstīta un apstrādāta pie slavenā latviešu YouTube konteta veidotāja un producenta jammetti.

Piedāvājam noklausīties SKREDA dziesmu ar nosaukumu 'Tikai ar Tevi''. Aicinām arī mūziķi atbalstīt, daloties ar šo dziesmu sociālajos tīklos. Atbalstīsim jauno censoni, kas rada kvalitatīvu mūziku!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000