local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulslavenā latviešu modele Monami Frost ir otrā bērniņa gaidībās8

51 0

Monami (īstajā vārdā Irēna Straume) priecīgos jaunumus paziņojusi sociālajā vietnē «Instagram», kurā viņai seko 1,5 miljoni cilvēku: «Es ļoti atvainojos, ka biju nedaudz pazudusi no «Instagram» un «YouTube». Man bija diezgan labs iemesls. (..) Es esmu patīkami satraukta un priecīga paziņot jums šos jaunumus! Joprojām nespēju noticēt, ka tas notiek. (..) Es nevaru sagaidīt, kad varēšu jums visu izstāstīt un ņemt līdzi šajā piedzīvojumā! Es būšu tas kaitinošais vecāks, kurš dalīsies ar visu, ko var. Dzīve kļūs vēl trakāka.»

Kā zināms, Monami Frost (īstajā vārdā Irēna Straume) ir grāmatu autore un apģērbu dizainere, un lielāku atpazīstamību ieguvusi pateicoties savai visai košajai ārienei - tetovējumiem. 

Daiļava 15 gadu vecumā kļuva par māmiņu Gabrielai un šobrīd ir precējusies ar latvieti Anriju Straumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
51 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Katram savs stils 😔
6 0 atbildēt
Bišķīt tomēr par traku
9 3 atbildēt

Man tāda nepatīk.  emotion   

8 3 atbildēt
ble briesmas maisu galvaa un aprakt
3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Cilveeks kurs tik taalu sevi gatavs nomaaleet un tik loti miil likt bildes internetaa--Nu ko lai saka-cilveeks ,kuram dikti truukst uzmaniibas- Kautkaada pagaatnes trauma ,vai kas tamlidziigs- Pie manis veikalaa ir iegriezusies-Nekas taads.. Sieviete kaa sieviete-tikai paaraak ieteerpta kraasaas ,kas satur daudz dazaadu metalisko elementu un nelauj aadai elpot. Pat ja pasam ir tatoo-nekad neesmu nopietni uztveris personas -kas gatavas arii savu seju paklaut sim...Pat nezinu ,kaa nosaukt(pasi protams vini to sauc par dziivesstilu)- Cilveks ir skaists ,kaads ir- Seit jau ir galeejiibas.. Savaa veidaa -sleepsanaas un tajaa pasaa laikaa ,skatoties uz to instagram un utt uzvediibu --pasapliecinaasanaas ,meeginaasana pieraadit kautko ,kas nebuutu izdevies bez skaljas uzvediibas. 

0 0 atbildēt
Ak.... Dievs...
0 0 atbildēt

pffffff lai butu vinai uzmanibaa vot

0 2 atbildēt