local-stats-pixel fb-conv-api

Pablo Eskobars7

27 1

Pablo Eskobars bija pasaules ietekmīgākais narkobarons un līderis vienai no spēcīgākajām noziedzīgajām organizācijām.

Pablo Eskobars, pilnā vārdā Pablo Emilio Eskobars Gaviria , tika laists pasaulē 1949. gada 1. decembrī skolotājas un zemnieka ģimenē Kolumbijā, Medelinā.Jau agrā vecumā viņš bija ļoti atšķirīgs no saviem draugiem stingrā rakstura dēļ. Aptuveni 17 gadu vecumā viņš pameta skolu un regulāri sāka lietot marihuānu. Kā stāstījusi viņa māte, tad viņš ik rītu cēlies ap vieniem diviem dienā un tūlīt pat arī „savilkās” marihuānu. Iespējams regulārā zālītes smēķēšana izkropļoja viņa raksturu un padarīja viņu mierīgu pat ekstremālās situācijās šokējot ar savu mieru savus kolēģus un līdz ar to iemantojot respektu no apkārtējiem.

Savas noziedzīgās gaitas Pablo sāka jau agrā bērnībā, kā mazs zaglēns, zogot kapakmeņus un pēctam pārdodot tos uzpircējiem no Panamas, kā arī iesaistījās dažādos noziedzīgos grupējumos, nodarbojās ar loterijas biļešu viltošanu un niekojās ar nelegālām cigaretēm.

Savu unikālo raksturu viņš izmantoja, lai iebiedētu apkārtējos. Ja kāds viņam bija parādā un negrasījās naudu atdot,  viņš parādnieku nolaupīja un parādu pieprasīja no tuviniekiem, ja arī tuvinieki atteicās maksāt, tad parādnieks tika nogalināts. Dažkārt pat pēc parāda atgūšanas Pablo Eskobars ķīlniekus ir nogalinājis, gluži vienkārši, lai iebiedētu apkārtējos un demonstrētu savu spēku un varu.
Septiņdesmito gadu vidū, tā saucamā „zāles paaudze” atklāja jaunu, iedarbīgu un spēcinošu narkotiku – kokaīnu. Pablo Eskobars momentāli saskatīja potenciālu jaunajās narkotikās un lika pamatus jaunai, narkotiku impērijai, kļūdams par slavenāko narkotiku karali pasaulē.

Pablo Eskobars mira 1993. gada 2.decembrī, Medelinā. Narkobarons esot ticis nošauts viņa paša mājās.

Maza daļa no Pablo Eskobara dzīves ir atklāta arī filmā "Kokaīns" ("Blow" 2001.gads), kur narkobaronu atveido Klifs Kērtiss.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
27 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Baigais nazis emotion

0 0 atbildēt

viena izdzimteņa mazāk

0 0 atbildēt

pačot vecim!!

0 0 atbildēt

Tā filma Blow gan laba!

0 0 atbildēt

Pablo Escobar, Godfather Of Cocaine.

Visu Austrumu piekrasti uzsēdināja uz kokaīna. Respekts vecim. Labs fakts tāds, ka viņš nevis izbēga no cietuma, bet vienkārši izgāja no viņa ārā, jo pats to bija uzcēlis :D

Daudz labu darbu ar šis cilvēks paveica savā dzīvē...

Bet viens fakts gan nepareizs šeit ir. Viņu nenogalināja paša mājās.

0 0 atbildēt

Kamdēļ sāka vajāt. Padomā vēlreiz. Viņš bij kokaīnu krustēvs :D :)

Viņs bija un vēl aizvien ir lielākais narko vecis pasaulē!!! Neviens viņu vairs nepārspēs..

0 0 atbildēt

Mans elks [Respect]

0 0 atbildēt