local-stats-pixel fb-conv-api

«Nāc taču vienreiz pie prāta!»: Madarai Kivičai sāk zust pacietība pret Andri19

75 13

Domāju, ka neviens nav palaidis garām ziņas par to, ka šodien internetā ar neapskaužamu ātrumu izplatās Andra Kiviča un Lienes Skulmes fotogrāfija no kāda ļoti pat intīma mirkļa, tomēr ne par to ir runa.

Kā galveno aizdomās turamo personu pats spicais Kiviča kungs ir atzinis viņa sievu - Madaru. Tam visam viņš ir veltījis veselu ierakstu savā bēdu pilnajā «Facebook» lapā. Viņš atklāj, ka Madara ir tā, kura esot zinājusi visas viņa paroles. No kā izriet, ka viņš kopš novembra, kad sāka satikties ar Lieni, nav mainījis paroles. Cik tas ir reāli?

75 13 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Malacis Madara!!! Noliec pie vietas to pajoli!!!
23 0 atbildēt

Kiviča vietā mazāk uztrauktos par noplūdušu foto(galu galā pats jau visu parādīja) bet gan par to, ka briest palikšana bez vecāku tiesībām, lai arī - varbūt viņš un Liene to grib?

16 0 atbildēt
Es atkal nesaprotu, kāpēc vispār jāfotografē tādi "intīmie brīži", ja reiz tagad jāraud, ka kāds viņas nopludinājis soc. tīklos emotion Pajoliņi emotion
12 0 atbildēt
Kas tas par foto? Kur var atrast?
10 0 atbildēt
Neapnika tas Kivič un viņa kaza ar savām izdarībām? Riebj jau. Kur tik neieej priekšā viņi.
6 0 atbildēt
Madara ir smukāka par to ieleni Lieni Skulmi!emotion
5 0 atbildēt

Visas šīs drāmas laikā Madara vienīgā ir uzvedusies kā pieaudzis cilvēks. Viss ko dara Kivičs ar Skulmi man šķiet tik pretīgs- tā bijušās sievas drēbju atdošana jaunajai piegulētājai, visas tās rupjās komentēšanas un video, ģenitāloju atrādīšana, tagad arī plikbilde- vienkārši pretīgs pārītis. Varu iedomāties kāds kauns par šo teātri ir viņu abu ģimenēm.  

3 0 atbildēt

Tad nu gan Kivičam problēma.

2 0 atbildēt

Man cieņa pret šo cilvēku sen zudusi. Nevaru saprast, kā tāda apsēstība - mazgāt netīro veļu publiski - var pārņemt vīrieti, ja tā viņu var saukt.

2 0 atbildēt

Manuprāt, saturu nopludināja hakeri.

1 0 atbildēt

Tiešām smieklīgi.. 

1 0 atbildēt
Gribētos to Madaru Kiviču kaut kur kailu redzēt. Varbūt žurnālā "Klubs"?!emotion
1 0 atbildēt

Neiesaistiet mani šajās peripētijās par Kiviču ar jautājumiem ,vai atbalstuMadaru emotion 

1 0 atbildēt

Madarai vismaz visi pieci ir mājās, atšķirībā no kiviča. emotion 

Pilnīgi piekrītu dāmai. emotion 

0 0 atbildēt
Da ne tikai sievietes ari dzeki tachu saprot kads mudaks sis andris ir emotion Gaia vina bildes inter eta ar zilam acim! Kaudze jau ar interneta puikam rokas griberu izmeginat pret vina stulbumu lai pratins atpakak atsitas
0 0 atbildēt