local-stats-pixel fb-conv-api

Mērija Keita un Ešlija Olsenas (Mary-Kate And Ashley Olsen43

42 13
Mērija-Keita un Ešlija Olsena piedzima 1986.gada 13.jūnija piektdienā. Piektdiena 13. skaitās nelaimīga dienai, bet Mērijai Keitai un Ešlijai šī diena ir vislabākā, jo tās kļuva slavenas visā pasaulē, piedzimstot tieši 13.piektdienā. Piedzima Losandželosā, Kalifornija štatā. Ešlija ir vecāka nekā Mērija-Keita par 2 minūtēm. Daži uzsksata, ka abas ir vienādas, bet tā nav. Mērija Keita ir kreile, bet Eslija - labroce. No bērnības viņas dzīvoja kopā ar savu ģimeni, ar māti Džerneti, tēvu Devidu, brāli Trentu un jaunāko māsu Lizziju, bet tie izšķīrās jau 1995.gada rudenī. Tagad Mērija Keita un Ešlija dzīvo Kalifornijā. Ešlijas hobijs: dejošana un tenisa spēlēšana, bet Mērijai Keitai patīk zirgi. Māsām ir arī vienādas gaumes: iet pa veikaliem, kino un klausīties N'sync. Abas sāka filmēties kino ļoti agri. Kad viņām bija tikai 9 mēneši to māte aizveda abas uz kino mēģinājumu seriālā "Pilna māja" ("Full house"), kuru rādīja pa ABC. 1991.gadā dvīņu tēvs Deivs palūdza savu draugu Robertu Tronu (Robert Thorne), lai tas būtu dvīņu menedžeris. Jau 1992.gadā Roberts bija kompāniju Dualstar Entertaiment Group priekšgalā kopā ar Mēriju Keitu un Ešliju. To pirmais kino tika izlaists 1992.gadā ar nosaukumu "Slēpieties vecmāmiņa, mēs jau braucam" un pirmais disks ar dziesmām bija "I'm bet cute one". Visu Svēto (Halloween) dienā uz nākamajā gadā tās izlaida filmu "Double Double toil and troble" un jau tikai 1994.gadā dvīņi atgriežas slavenā komēdijā "Jautras dienas uz pašiem Mežonīgākajiem Rietumiem" ("How the West was fun"). Pēc šīs filmas viņas sāka filmēties detektīva sērijās. Šo video pēdējā sērija beidzās 1996.gadā. 1995. gads bija smags Mērijai Keitai un Ešlijai. Viņu vecāki izšķīrās, seriālam "Pilna māja" ("Full house") abas jau ir izaugušas. Bet kompānija Dualstar nolēma iemēģināt jaunas sērijas ar Mēriju Keitu un Ešliju.
Tajās tie rīkoja ballītes. Pirmā sērija bija "Jūs esat aicināti, uz Mērijas Keitas un Ešlijas ballīti" ("You are invited? to Mary-Kate and Ashley party"). Bet vislabākais, kas notika ar abām 1998.gadā tās ir jaunais seriāls "Two of bet kind". Seriālā abām jau ir 12 gadi. Māsas nav apstājušās uz sasniegtā un turpināja tajā pašā garā. 1999.gadā viņas izlaida jaunu filmu "Maināmies ar apkaklēm" ("Switching Goals").
Tā paša gada vasarā tās tika uzņemtas romantiskā komēdijā "Pase uz Parīzi" ("Passport to Paris"). Pēc tam sekoja filma "Modes ballīte" ("Fashion party"). 2000.gadā viņas izlaida komēdiju "Olimpiskais noslēpums" ("Our lips are sealed").
42 13 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
hmm.. runaajot par taam luupaam- vai tik vinjas ar nav pie vainas shim `cacu luupinju`sindromam? :D bet vinjaam jau dabiigi taada smuka forma luupaam :)
1 0 atbildēt
esmu redzejis, un vanna parlieconajos ka vini nav nomazgajami... man vairs pieradijumus nevajag, un es zinu ka tu negribetu lai tavi tie foto nonaktu interneta.. :O
2 1 atbildēt
eh nu labi, meginaji paspidet ar ang val zinasanam, anyway, neesi ieverojusi ka latviski tulko filmas dazreiz pavisam savadak? nu piemeram filma par to what happens in vegas... un latviski lidz dzekpots mus skirs.. nu tak piedrazt 0.o
2 1 atbildēt
tulkojums "Olimpiskais noslēpums" ("Our lips are sealed")- labs joks, nudien emotion teiciens "our lips are sealed" nozīme apmēram to pašu ko klusēšana. burtiski sanāk "mūsu lūpas ir aizslēgtas"
1 0 atbildēt
maziņas viņas bija riktīgi līdzīgas-tagad jau var pilnīgi visaas bildēs atšķirt kura ir kura..Un tas grims....Bāc..meičas tik traki nomālēts feisiņš.. emotion emotion
2 1 atbildēt
Foršas un smukas !!! Sen nebiju redzējis ..........
1 0 atbildēt
7. bilde. izskatās pēc kkādām 50 gadīgām :D
2 1 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
(love)
1 1 atbildēt
jogy pieradi ka skauž :)
2 2 atbildēt
Tā blondā gan ir emotion Kurts Kobeins mūžam dzīvs! Ja nu kāds saprot par ko runāju...!
1 1 atbildēt
bildes kur bija 15,16 gadigas, smukas meitenes. A tagad vnk kkadas vecenes. Un kapec gandrzi visas fochene sir tas lupas ka pilei jastiepj uz priekshu? Tizli izskatas.
1 1 atbildēt
Jums tikai kritizeet!! zb jau .. vinji jau arii ir tikai cilveeki.. dzivo ed dirsh taa pat kaa mees. grbeetos redzeet vai visi shitie kritizeetaji ir ideaali cilveeki!! :*
0 0 atbildēt
pff. es nezinu kapec tik ljoti daziem cilvekiem nepatiik olsenas. man skjiet ka vinjas ir ljoti simpatiskas un forsas. tapat man arii patiik vinju filmas.. ;)
0 0 atbildēt
meitenes ir -emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
man loti patik olsenas....emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Sabojātas.. par vēlu.
0 1 atbildēt
jogy man pilniigi piedrāzt ko tu domā :) un man neskauž.. galīgi nē.. :)
2 4 atbildēt