local-stats-pixel fb-conv-api

Mērija Keita un Ešlija Olsenas (Mary-Kate And Ashley Olsen43

42 13
Mērija-Keita un Ešlija Olsena piedzima 1986.gada 13.jūnija piektdienā. Piektdiena 13. skaitās nelaimīga dienai, bet Mērijai Keitai un Ešlijai šī diena ir vislabākā, jo tās kļuva slavenas visā pasaulē, piedzimstot tieši 13.piektdienā. Piedzima Losandželosā, Kalifornija štatā. Ešlija ir vecāka nekā Mērija-Keita par 2 minūtēm. Daži uzsksata, ka abas ir vienādas, bet tā nav. Mērija Keita ir kreile, bet Eslija - labroce. No bērnības viņas dzīvoja kopā ar savu ģimeni, ar māti Džerneti, tēvu Devidu, brāli Trentu un jaunāko māsu Lizziju, bet tie izšķīrās jau 1995.gada rudenī. Tagad Mērija Keita un Ešlija dzīvo Kalifornijā. Ešlijas hobijs: dejošana un tenisa spēlēšana, bet Mērijai Keitai patīk zirgi. Māsām ir arī vienādas gaumes: iet pa veikaliem, kino un klausīties N'sync. Abas sāka filmēties kino ļoti agri. Kad viņām bija tikai 9 mēneši to māte aizveda abas uz kino mēģinājumu seriālā "Pilna māja" ("Full house"), kuru rādīja pa ABC. 1991.gadā dvīņu tēvs Deivs palūdza savu draugu Robertu Tronu (Robert Thorne), lai tas būtu dvīņu menedžeris. Jau 1992.gadā Roberts bija kompāniju Dualstar Entertaiment Group priekšgalā kopā ar Mēriju Keitu un Ešliju. To pirmais kino tika izlaists 1992.gadā ar nosaukumu "Slēpieties vecmāmiņa, mēs jau braucam" un pirmais disks ar dziesmām bija "I'm bet cute one". Visu Svēto (Halloween) dienā uz nākamajā gadā tās izlaida filmu "Double Double toil and troble" un jau tikai 1994.gadā dvīņi atgriežas slavenā komēdijā "Jautras dienas uz pašiem Mežonīgākajiem Rietumiem" ("How the West was fun"). Pēc šīs filmas viņas sāka filmēties detektīva sērijās. Šo video pēdējā sērija beidzās 1996.gadā. 1995. gads bija smags Mērijai Keitai un Ešlijai. Viņu vecāki izšķīrās, seriālam "Pilna māja" ("Full house") abas jau ir izaugušas. Bet kompānija Dualstar nolēma iemēģināt jaunas sērijas ar Mēriju Keitu un Ešliju.
Tajās tie rīkoja ballītes. Pirmā sērija bija "Jūs esat aicināti, uz Mērijas Keitas un Ešlijas ballīti" ("You are invited? to Mary-Kate and Ashley party"). Bet vislabākais, kas notika ar abām 1998.gadā tās ir jaunais seriāls "Two of bet kind". Seriālā abām jau ir 12 gadi. Māsas nav apstājušās uz sasniegtā un turpināja tajā pašā garā. 1999.gadā viņas izlaida jaunu filmu "Maināmies ar apkaklēm" ("Switching Goals").
Tā paša gada vasarā tās tika uzņemtas romantiskā komēdijā "Pase uz Parīzi" ("Passport to Paris"). Pēc tam sekoja filma "Modes ballīte" ("Fashion party"). 2000.gadā viņas izlaida komēdiju "Olimpiskais noslēpums" ("Our lips are sealed").
42 13 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
lifija tev vinas nepatik tapec ka vinas ir smukakas par tevi skauzzz:D
6 0 atbildēt
jā jā stāstiet cik viņas neglītas un šausmīgas utt it kā paši būtu šausmīgi skaistāki
4 0 atbildēt
man tomeer labaak patiik meeriija keita... :)
4 0 atbildēt
cmukas meitas:)
4 0 atbildēt
stils vismaz ir origjinaals, man patiik
4 1 atbildēt
patīk
3 0 atbildēt
man patik, Itseviski jaunaja filma kur filmejas Mary-Kate Olsen "Weeds"- marihuana... reala, bet domata pieauguso jauniesiem... emotion
3 0 atbildēt
nea, soreiz mana karta but ar pletni... :P
3 0 atbildēt
Man vinas loti patik
3 0 atbildēt
bang pierādi ka ir :D
2 0 atbildēt
izskatās pēc kalīgiem spoiem un viena no viņām ar salīkušu muguru--fuj
2 0 atbildēt
es neesmu nekaads negatiivais, bet man viņas nepatīk. pat nezinu kapēc.
2 0 atbildēt
man ņirdziens par to pletni!!good one!
2 0 atbildēt
lifija nu te tu put pilites ka tev ne maz neskauz :)
3 1 atbildēt
tev uz muguras uztatuvets :"I wannabe" un uz viena dibena vaiga "mary" un uz otra "kate" :P
3 1 atbildēt
bang.. tu norausies.. :D
2 0 atbildēt
Jo vecākas paliek, jo manās acīs nesmukākas... Mērija Keita izskatās vienkārši slima, ar līku muguru ta ka no kkādas šausmenes un abām tās drēbes...
2 0 atbildēt
kad vinjas bija mazinjas binjas bij forshas..tgd man vinjas nepatiik..
2 0 atbildēt
7. bilde. izskatās pēc kkādām 50 gadīgām :D
2 1 atbildēt
Foršas un smukas !!! Sen nebiju redzējis ..........
1 0 atbildēt