local-stats-pixel fb-conv-api

Liekulība? (Vitnija Hjūstone)11

74 4

Es patiešām nevēlos izrādīt kādu necieņu, protams, viņa bija lieliska dziedātāja utt., BET. Man joprojām liekas ļooooti liekulīgi tas, ka tad, kad nomirst kāds mākslinieks/aktieris/dziedātājs (kurš ir slavens, bet kāda iemesla dēļ pēdējos gados nav bijis tik populārs) visi uzreiz vaimanā, vai cik skumji (kas, protams, tā arī ir) drausmīgi utt. Tad visas radiostacijas pārpludina šā dziedātāja dziesmas (ja tas ir bijis dziedātājs/ dziedātāja), pa tv sāk rādīt viņu izcilākās filmas, visas avīzes/žurnāli ir pilni ar tekstiem, googlē tiek sastādīti rekordi meklējot šī cilvēka vārdu utt. Tas viss, protams, ir normāli, jo cilvēki ir noskumuši utt. BET vai tas tomēr nav liekulīgi? Kamēr šis mākslinieks ir bijis dzīvs, nevienam nav rūpējis viņa liktenis.. Bet, kad tik kāds nomirst, tā uzreiz visi sludina, ka viņš/a ir bijuši izcilākie sava laika mūziķi.aktieri utt. Es nerunhāju tieši par šo konkrēto gadījumu, bet vispārīgi, piemēram par Džeksonu (nu labi, viņa dzīves laikā viņš bija atzīts, bet tik un tā, pēc viņa nāves mēs zinām, kas notika), tāpat arī par senajiem komponistiem, kuri bieži vien savas dzīves laikā knapi nopelnīja, lai nopirktu maizi, a pēc viņu nāves viņu sakomponētās operas vai kas nu kļūst pasaulslavenas uz visiem laikiem... Nu, vai tas nav liekulīgi? Turklāt, kad nomirst kāda slavenība, kas (atvainojos, bet tā ir) ir bijuši narkotiku atkarībā sazin cik gadus no vietas (zinu, ka ir slikti ruāt tā par mirušiem cilvēkiem, BET TĀ IR), visa pasaule sēro mēnešiem ilgi, ebt kad nomirst kāds mūziķis/aktieris, nu vienalga kas, kas savā dzīvē patiešām ir sasniedzis daudz ko, bet nekad nav izcēlies ar narkotiku skandāliem, vai nav figurējis katru dienu tenku lapās, sabiedrībai ir VIENALGA.... Parādās viens, divi mazītiņi rakstiņi, iespiesti lapu apakšā, ka viņš ir miris.... Un VISS. Tas taču IR liekulīgi, ne? Es ceru, ka jūs komentāros ierakstīsiet savus viedokļus.. :)

74 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Ienīstu to ka pēkšņi pēc nāves visiem patīk to mūziķu dziesmas .. Līdz tam daudzi pat nezina ka tādi mūziķi ir .. 

16 2 atbildēt

Tas nav liekulīgi, pirmkārt mākslinieku pēc nāves atcerās tikai par labāko, jo par nelaiķiem tak slikti nerunāsim un otrkārt visiem ir skaidrs, ka mākslinieka vērtība strauji aug tieši pēc nāves, tā tas ir bijis vienmēr un tā arī būs. 

5 0 atbildēt

Taisniiba,bet tiesi taapeec jau raadija ekraanos Vitnijas filmu,lai fani vareetu pieminjai paskatiities,to kad pashi nekad vinju neesam klausijusies vai skatijusies neviens nav vainiigs :) Un tieshi naaves deel vinas dziesma iekluva TOP40 jo daudzi klausijaas vinas dziesmas un seeroja! R.I.P vinja bija skaista ar skaistu balsi kas naaca no sirds :)

2 0 atbildēt

Num, diemžēl, tāds ir mākslinieku liktenis, ka viņus tikai kārtīgi novērtē, kad viņi vairs nav starp mums. 

1 0 atbildēt

Nav jau tik traki...Džeksons bija ljoti slavens,kaa arii Hjustone savaa laikaa...šovbizness ir ljoti skarbs. Makslinieki pieliek visas pules,lai izsistos un izdzivotu shajaa muuzikas biznesaa,bet ejot gadiem tauta prasa kaut ko jaunu,lai mākslinieks parsteidz utt...Un tas ir normaali,ka daudzi neizdzivo shajaa lielajaa cinjaa par slavu un noiet pagriidee...lidz ar to zaudee naudu...zaudeejot naudu saak vajaat neveiksmes...un visu to sak kompenset ar narkotikaam...Protams ne visos gadiijumos...ir jau gadiijumi,ka zaudee slavu personiigo probleemu delj...un daudz citu variantaciju...

Bet kaa nu tur butu cilvekam nomirstot, protams katrs velas izradiit tam makliniekam, personai cienju...kas izpauzas ar dziesmas atskanjoshanu,filmas palaishanu...utt  Un tur jau sakas taa popularizeshana un taada takaa otras slavas iegushana...( Pecnaves slavas iegushana)... Nu,ko lai saka...gribot negribot tas taa jau ir panesies...

0 0 atbildēt

Nejau ar visiem ir tā, bet diezgan liela patiesība te bija! :)

0 0 atbildēt
X avatarsX

Tā ir modes lieta saproti, viss nāk no amērikas. Ja tu pēc viņas nāves par viņu nerunā tad tev ir problēma

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu.

0 0 atbildēt

Ienīstu,allaž labi dziedātāji nomirst. R.I.P

0 0 atbildēt