local-stats-pixel

Latvijas labākie mūziķi.72

Sveiciens visiem!

Pēc maniem iepriekšējiem rakstiem Jūs laikam sākāt domāt- Ko pie velna, lai es klausos? Vai Latvijā vispār ir kāds sakarīgs mūziķis? Izmisumā Jūs jau ķērāties pie jaunākā Reika albuma... Bet pagaidiet, man ir labas ziņas. Mums ir arī labi mūziķi, kas ir talantīgi, muzikāli, ekspresīvi un, kas nav mazsvarīgi, arī ir jauki cilvēki!

Tad skatāmies!

Reklāma
Reklāma
355 3 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 72

0/2000

Prātu Vētru nepārspēt nevienam, manuprāt

7 7 atbildēt

MILZĪGS PLUSS emotion par rokmūzikas grupām, tgd domāju kāds kauns, ka nezināju. emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
Man no latviešiem favorīti ir Indygo. Dzīvajā ļoti iespaidīgi.
0 0 atbildēt

Es atvainojos. Tiešām tie peģiki kas sevi sauc par Instrumenti ir šeit ? Čali ko tu klausies ? Tiem puišiem smagi jāstrādā pie sava vizuālā tēla, lai es vispār spētu uz viņiem paskatīties. Un tad kad spēšu paskatīties, tad arī mēģināšu paklausīties.

0 0 atbildēt
wtf un kur ir Credo ar Armandu Alksni a.k.a. Latvijas spicāko ģitāristu priekšgalā?
0 0 atbildēt

  Bļa man no sākuma likas ka metalisti ir tie aprobežotie, kas uzskata tikai metalu par mūziku , un parējos norok un nodiršs.. Bet izrādas nē, šie latvijas " kleperu fanāti tomēr tādi ir "Tātad man nepatik dzeja, man riebjās reps, pēc tavam domām es dzīve neko  nesasniegšu ?" emotion  šitas atgadina to vienu dievticigo kas šeit spokos laiku atpakaļ dirsa, ka tie kas netic dievam dzivē neko nesasniegs emotion Dauni atšķiriba no tevis, es dzivē tieši sasniegšu to ko vēlos, tapēc ka es strādāju, un koncentrējos tieši uz lietam kas man patik un galvenokārt padodās un sanāk.   nevis sēžu interneta un klausos kautkādu paķu murgojumos mūzikas pavadibā.

0 0 atbildēt

Cienījamie komentētāji, vēlos vēlreiz izteikties, lūdzu necenzētu leksiku cenšamies nelietot, ja tā ir tēmēta uz citiem cilvēkiem. Par mūziku izsakāmies cik vien vēlamies, bet citus cilvēkus "nenoliekam'' tikai dēļ tā, ka viņiem ir savādāka gaume. Lūdzu cienīsim viens otru!

0 0 atbildēt

Nevienu neaizstāvu, tikai gribu atļauties palabot dažas lietas. Kas vairāk degradē sabiedrību (īpaši jaunatni), swag reps kurā tiek atbalstīta apreibinošo vielu lietošana un tiek kropļota latviešu valoda ar slengu vai kaut kas cits?

P.S. Lūdzu nejauc dzeju ar repu. Reps ir reps, dzeja ir dzeja. Ziedonis ir Ziedonis un Edžons ir Edžons. Bet savādāk repā nav nekas slikts (tāpat kā jebkurā žanrā).

0 0 atbildēt

Repam līdz dzejai patālu. Ja Skuteļa "Es Tusēju" ir dzeja, tad es eju kārties. Dzeja ir Čaks, Ziedonis, Elsbergs, Vācietis utt.

0 0 atbildēt

Man slinkums lasīta iepriekšējos komentus, bet , jā, part Prāta Vētru ir maziņa kļūda - albuma nosaukums ir ''Vairāk nekā skaļi'', nevis ''Vairāk nekā skaitļi''. :) 

0 0 atbildēt

No savas puses spilgtākos, kut atzīstu ir protams LĪVI, viņu mūziku komentēt būtu lieki

kā arī mūsu pašu prāta vētra

0 0 atbildēt

tas pēdejais *****š  nav nekāds muziķis, Kautkāds daunis, un reperu plaģiatisms, tapat ka visi pārējie latvijas "reperi"  Puikas kas iedomājas no sevis dzīves gudrus skarbos džekus.

Pilniigi piekriitu!! kads Tu nah.. Reperis ja tikko no autiniem izaudzis esi?  ble tie siikie Uraali ar keponiem noslukusajaam bikseem staigaa pa taam ielaam,skolaam.. teelo!! ko Tu teelo iisti?  gadiisies kaads ekstremaals briidis dziivee.. ne pastaaveet par sevi neko, taa arii apdirsiies tajaas biksees,  tad toc varees teikt, ka staigaa kaa apdirsusies tajaas nosluucenees!

0 1 atbildēt

Autors neatpazīst labu mūziku.

0 1 atbildēt

Tak atpisies vienreiz  stulbais sēkleniek emotion ej paklausies labāk savus mēslus. un ej respektē tos savu netalantus. Jaunaja talantu fabrikā par ir 10x talantigaki cilvēki  par taviem pasistajiem skuteļiem un eliotiem un citiem ciena krāniem. emotion  Savu esmu izteicis -  reps (tieši ltviešu)  nav mūzika, es to neciešu un nekad par to neko labu nekad mūžā nevarēšu pateikt, nekad to neklausišos. Ja tev  tajā kautkas nepatik - tas nav manas problēmas..

0 1 atbildēt

Respekts? Tu jobnutais dauni.  tas ka tev patik tas nožēlojamais reps, man vajadzētu viņu respektēt?  Man vajadzētu respektēt tos mēslus kas ar savu tizlo mūzikuu dzivē neko nesasniedz??  emotion   Slims idiots tu esi. Stulbie reperi ar saviem respektiem domā ka baigie gangsteri un vajag viņus respektēt emotion Es respektēju tikai  Normālus mūziķus, kam ir kvalitativa mūzika, kas ar to ir izitušies ari kautkur dzive. šitie latvijas ielu čīkstuļi, ir mēsli pēdējie, kas ar to neko nesasniedz. Dirsā viņiem un viņu mūzikai kautkādu respektu. Resptekts Prāta vētrai, Respekts Līviem - bet nekad tik zemu nenolaidišus, lai respektētu kautkādus "wannabe like eminem" reperus.

0 2 atbildēt

esi pacenties,tapēc neceļās roka ielikt mīnusu,jo riebjās viss šitas popsūds un komerciālie mēsli

 

neklausos no LV gandrīz neko,jo nav ,ko klausīties.........

2 5 atbildēt