local-stats-pixel

Latvijas labākie mūziķi.72

Sveiciens visiem!

Pēc maniem iepriekšējiem rakstiem Jūs laikam sākāt domāt- Ko pie velna, lai es klausos? Vai Latvijā vispār ir kāds sakarīgs mūziķis? Izmisumā Jūs jau ķērāties pie jaunākā Reika albuma... Bet pagaidiet, man ir labas ziņas. Mums ir arī labi mūziķi, kas ir talantīgi, muzikāli, ekspresīvi un, kas nav mazsvarīgi, arī ir jauki cilvēki!

Tad skatāmies!

Reklāma
Reklāma
351 3 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 72

0/2000

tas pēdejais pediņš  nav nekāds muziķis, Kautkāds daunis, un reperu plaģiatisms, tapat ka visi pārējie latvijas "reperi"  Puikas kas iedomājas no sevis dzīves gudrus skarbos džekus. emotion

34 12 atbildēt

+ par Skyforger \m/\m/

18 2 atbildēt

LĪVI DZĪVI  !vMega respekts, kurš to saprot!

13 0 atbildēt

Man saldais reps nepatīk. Paties reps sabiedrības masu nekrata, bet ir sparotams mazākai auditorijai. 

11 0 atbildēt

Hei, bez šādiem komentāriem manā rakstā! Te iet runa par mūziku. Ja tev nepatīk vai patīk kāds mūziķis, žanrs, utt., tad izsakies, bet citus komentētājus neaizskar izsakot nekompetentas un personīgas piezīmes. Nu un ka viņam nepatīk reps? Tā ir viņa darīšana. Mūzika ir domāta vērtēšanai. Aizskart citus tik zemiskā un slimā veidā vari iet citos rakstos.

6 0 atbildēt

Bet kur tad "The Hobos" ?

5 0 atbildēt

Latvijā ir tieši tāpat kā jebkurā citā valstī: ir lieliskas mūziķi, labi mūziķi, viduvēji mūziķi un nekam nederīgi mūziķi.

Paklausies kaut vai Auroru vai Skumju Akmeņus, lieliska mūzika. Mani favorīti ir arī Levīti, Ēnu kaleidoskops, Sniegavīru rūpnīca, Imants Daksis, Lietotas mēbeles no Holandes, Triānas Parks, Oranžās brīvdienas, šis tas no Monro, Inokentija Mārpla un Vic Anselmo. Ir vēl arī citi, bet visus ātrumā nevaru atcerēties.

4 0 atbildēt

es ceru neesi aizmirsis par rūsu ,pērkonu un apēdāju :)

4 0 atbildēt

SKYFORGER!

4 1 atbildēt

Tu centies iestāstīt, ka "liriskais'' reps ir kā dzeja. Tad kāpēc nav tādas tusiņu dzejas, ja kā tu saki ir tāds reps? Ooo, pagaidi, laikam tāpēc, ka REPS UN DZEJA NAV VIENS UN TAS PATS! Palasi dzeju, varbūt galvā vairs nebūs zāģu skaidas.

3 0 atbildēt

emotion kāds gudrulis te esi. Pirmkārt es nekad nēsmu bijis pumpains.  Otrkārt. Es skola nekad nēsmu apcelts. Jo es biju viens no tiem, kas var bez jebkādam problēmam nedomājot par sekam vienkārši piecelties un ar kreslu kādam ievilt pa muguru, neskatoties uz to vai tas ir skolotājs, vai skolnieks. Es skola biju viens  no tiem,kas vienmēr kadus sudus varija.  Treškart. Vecāki mani nekad nav situši, drizāk vienmēr atbalstijuši  un vienmēr bērniba visu pirkuši utt.  bet tas tā.. Ceturkārt. Kāds šeit tagad ar kautkādam domu izlikšanam utt. ? Ar jums sikajiem latvijas kropļu mūzikas fanātiem ir ka ar reliģioziem cilvēkiem - jus vienkārši nesaprotat ka ir cilvēki kuriem ari tas suda reps riebjās.  bet ko gan tādiem debiliem tiņiem saprast. sikie lohatroni klausās tos LV pamuļķus, domā ka tas ir stiligi un jādara tas ir visiem.  emotion  sīkie dauņi, varat aizstāvēt cik gribat to huiņu, bet šitas LV reps ir un paliks mēsls kas populārs starp 21. gs degradētajiem jauniešiem.

4 2 atbildēt

Nu nezinu gan! Es jau kā pirmo grupu būtu licis Pērkons!

1 0 atbildēt

Kārlis Kazāks arī diezgan kvalitatīvs mūziķis. Ar savādāku pieeju.

1 0 atbildēt

2011. gadā biju uz Saldus Saule festivālu. Skyforger uzstājās tik labi, ka klausītāji pat negribēja, lai Lordi kāptu uz skatuves. Tiešām skudriņas skrēja pār muguru.

1 0 atbildēt

Lieliska izlase - prieks ka vēl ir sastopams kāds ar labu mūzikas gaumi ! 

Ja godīgi Prāta vētra un Instrumenti mani nesaista, bet te jau iet runa par kvalitāti un atzīstu, ka viņiem tā ir emotion

1 0 atbildēt

Prāta Vētra the best!

1 0 atbildēt

Mazlie tiņi tagad sapsihojas ka es nodiršu viņu lielākos elkus emotion  Aizliegt latvijas repu ar likumu! emotion

4 3 atbildēt

Nevienu neaizstāvu, tikai gribu atļauties palabot dažas lietas. Kas vairāk degradē sabiedrību (īpaši jaunatni), swag reps kurā tiek atbalstīta apreibinošo vielu lietošana un tiek kropļota latviešu valoda ar slengu vai kaut kas cits?

P.S. Lūdzu nejauc dzeju ar repu. Reps ir reps, dzeja ir dzeja. Ziedonis ir Ziedonis un Edžons ir Edžons. Bet savādāk repā nav nekas slikts (tāpat kā jebkurā žanrā).

0 0 atbildēt

Repam līdz dzejai patālu. Ja Skuteļa "Es Tusēju" ir dzeja, tad es eju kārties. Dzeja ir Čaks, Ziedonis, Elsbergs, Vācietis utt.

0 0 atbildēt

  Bļa man no sākuma likas ka metalisti ir tie aprobežotie, kas uzskata tikai metalu par mūziku , un parējos norok un nodiršs.. Bet izrādas nē, šie latvijas " kleperu fanāti tomēr tādi ir "Tātad man nepatik dzeja, man riebjās reps, pēc tavam domām es dzīve neko  nesasniegšu ?" emotion  šitas atgadina to vienu dievticigo kas šeit spokos laiku atpakaļ dirsa, ka tie kas netic dievam dzivē neko nesasniegs emotion Dauni atšķiriba no tevis, es dzivē tieši sasniegšu to ko vēlos, tapēc ka es strādāju, un koncentrējos tieši uz lietam kas man patik un galvenokārt padodās un sanāk.   nevis sēžu interneta un klausos kautkādu paķu murgojumos mūzikas pavadibā.

0 0 atbildēt