local-stats-pixel fb-conv-api

Kristiešu reperis Edify nācis klajā ar lielisku albumu - ''Higher Calling''2

Mārvins Alī Terans Posada ir plašāk pazīstams ar pseidonīmu Edify. Viņš 30.oktobrī nāca klajā ar albumu ''Higher Calling'', kurš satur arī dziesmu ''Mercy''. Albums un visa pārējā viņa diskogrāfija ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Edify nav tipiskais mūziķis vai reperis, kuru var dzirdēt uz katra stūra. Viņš ir reperis, taču ne parasts. Viņš rada hip-hopu kristiešiem, jo pats tāds ir.

Mūziķa daiļrade aizsākās tālajā 2014.gadā, kad viņš debitēja ar albumu ''Depravity''. Laika gaitā viņš ir paguvis iemantot diezgan lielu cieņu un popularitāti, kā arī nostabilizēt savu fanu bāzi. Piemēram, iekš Spotify platformas viņam ik mēnesi ir vismaz četri tūkstoši lojālie klausītāji. Tas ir iespaidīgi!

Iekš Instagram platformas viņam seko vairāk nekā 2600 cilvēku un viņa mūzika tiešām ir diezgan pieprasīta. Domājams, ka vien laika jautājums ir tas, kad mūziķis sāks uzstāties uz lielajām skatuvēm un iekarot mūzikas topu virsotnes!

Edify mūzika patiks īpaši jau kristiešiem, taču domājams, ka arī pārējie nepaliks vienaldzīgi. Mūzika tiešām ir ļotas augstas kvalitātes un viņa dziesmās var dzirdēt talantu, potenciālu un smagi ieguldīto darbu. Dziesmas ir ļoti meistarīgas un arī vizuālie efekti, dziesmu vāki ir profesionāli.

Piedāvājam noklausīties Edify dziesmu ''Mercy'', kas ir daļa no viņa jaunākā albuma ''Higher Calling''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai Tu par viņa jaunumiem uzzinātu tieši pirmais! Atsauces vietā ir pievienota saite uz viņa Instagram kontu. Nekautrējies - pieseko!

YouTube versija Edify dziesmai ''Mercy''.

19 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nu ja Dievs vispār ir, tad šitas ,,mākslinieks,, paradīzē netiks...

5 0 atbildēt