local-stats-pixel fb-conv-api

«Jutu, ka zeme zem kājām sāk pludot...» Emīlija atklāj, kā viņu sazāļoja Vecrīgā42

356 0

Ja Tava iknedēļas tusiņu vieta ir Vecrīga, tad iesaku šo izlasīt vai noskatīties. Varbūt tādā veidā Tu sapratīsi to, cik svarīgi ir sekot līdzi tam, kas notiek Tavā dzēriena glāzē.

«Mēs iegājām «Rokkafejnīcā», un es paņēmu vienu mazo sidru. Es sāku dzert, dzert, dzert. Mēs kaut kur 40 minūtes runājām ar draudzeni, es biju izdzērusi tikai pusi no dzēriena, kad jutu, ka mana zeme zem manām kājām sāk pludot. Es sākumā nodomāju, ka wow, tas ir dīvaini, ka es pat vēl neesmu izdzērusi pat pusi no tā dzēriena. Es izlēmu vairāk neaiztikt to dzērienu tajā vakarā.

Pagāja vēl pusstunda un es sāku nedzirdēt, ko saka mana draudzene. Man bija tāda sajūta, it kā es būtu izdzērusi 5 šņabja pudeles. Es centos koncentrēties un sadzirdēt, ko saka mana draudzene, bet es nespēju. Es sev teicu: «Emīlij, saņemies, Tev vēl ir jābrauc mājās!» Es paskatījos pulkstenī un bija deviņi ar kaut ko.

356 0 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Ko tur brīnīties, ka sazāļoja, ja uz sejas ir tonna ar špakteli?   emotion   Džeki beigās būtu sevi arī sazāļojuši. Stāsts izklausās maksimāli neticams, ja kautkas notiek, par to runā uzreiz. Drīz visi Latviešu youtuberi gruzīsies, ka ar viņiem visslaik kautkas notiek un visi ir pret viņiem, pēkšņi pāris gadus atpakaļ visiem sāks paradīties pēkšņas problēmas un notikumi, par kuriem nerunāja, kad idejas un skatījumi sāks pazust. Ja nav smadzenes, tad nav, gan mamma, gan tētis, gan draugi un draudzenes ir noteikti stāstījuši, ka klubos un bāros no citiem dzērienus mēs neņemam. To ir tik grūti saprast?   emotion   Ja nav naudas, sēdi mājās. Ja esi vieglas uzvedības un uzskati, ka esi pasaules naba, kurai ir jāizmaksā pilnīgi viss, tad tu esi pretīga radība bez jebkāda respekta.

2 0 atbildēt

kas viņai ar seju joptvai bļa  emotion 

2 0 atbildēt

vairāk izklausas, ka viņai šampūnu pielēja pie dzēriena nevis narkotikas. tāda  d i r s ē j a  emotion

2 0 atbildēt
Tas stāsts reāli ir izdomāts. Vai arī skaisti piepušķots. Ja tas notika pirms 3 gadiem. Viņa pati iesāk ar to ka viņa neatcerās ne kādu dērienu ņēmusi ne cik daudz. Ja tiešām tāds notikums ir bijis tad stāsti to uzreiz nevis tad kad vairs neatceries kas noticis. Un gribi dzert nopērc veikalā pudeli un dzer mājās ne tevi sazāļos ne centīsies nozagt.
3 1 atbildēt

Kaut kā neticās ka kāds viņu gribēja. Tak pabriesmīga.

8 6 atbildēt
Transfestitsemotion emotion
3 2 atbildēt
Latviski iemācies runāt, story, kaza!
6 5 atbildēt
Latvieši ,ejiet attīstīties emotion
0 0 atbildēt

bēdīgi...

0 0 atbildēt

Vai tas notika vai nē, kāda šķirba, bet fakts kā tāds, ka tādās apšaubāmās iestādēs savu dzērienu ir jāpieskata. Gan jau vārījās ar draudzeni un glāzei ne mazāko uzmanību nepiegrieza. 

0 0 atbildēt

kafejnīcas vadība un darbinieki būtu jāsoda.  

0 0 atbildēt

rokkafejnīca--goavno

1 2 atbildēt
Rokkafejnìca vispār nav normāla vieta. Atceros, kad pasenāk aizgāju uz turieni ar draugu( puisi, bet es pati esmu pretētējă dzimuma) kamēr es sēdēju un dzēru rumkolu, tikmēr apsargi ielauza manam draugam galvaskausu, iedeva elektrošoku kaklā un teica, ka ar mani runāt nedrīkstot. Es pilnībā nesaprotu. Tad viņš gulēja slimnīca 2 nedeļās. Nekur neiesūdzēja, bet teicu ka vajag, viņš ir diezgan mierīgs cilvēks, nebija piedzēries. Kaut vai būtu traks cilvēks, bet apsargiem ir jaizved cilvēki mierīgā ceļâ un maksimāli netraumējot, nevis jāsalauž galvaskauss. Viňi nav cilvēki kas tur strādā. Nekad uz turieni neeju
0 4 atbildēt