local-stats-pixel fb-conv-api

Justin Bieber10

16 3
Fakti
Pilns vārds: Džastins Drū Bībers
Dzimšanas diena: 1994. gada 1. marts
Iesaukas: J-Bieber, Biebs
Dzīvo: Atlantā (ASV), lai arī dzimis Kanādā
Ģimene: vienīgais bērns
Niks YouTube: kidrauhl
Pirmais singls: One Time
Muzikālā ietekme: Kregs Deivids, Ašers, Boyz II Men, Ne-Yo, Kriss Brauns, Džastins Timberleiks u. c.
Internetā: www.justinbiebermusic.com

“Man šķiet, cilvēkiem es varētu patikt tāpēc, ka dziedu tiešām no visas sirds. Es augšu kā mākslinieks, un mani fani augs līdz ar mani,”   tā Džastins Bībers, kura karjera ir tikko sākusies.

Tik jauns un jau populārs!
“Patiesi, tas ir neprāts! Es tiešām neko tādu negaidīju,” Džastins ir pārsteigts par straujo karjeras attīstību, kas sākās ar mājās radītu video ievietošanu YouTube (starp citu, tos tur ievietoja viņa mamma) un beidzās ar līguma parakstīšanu ar R&B dziedātāju Ašeru un viņa Island Def Jam Records. Starp citu, Džastins lielākoties dziedāja citu mākslinieku (tā paša Ašera, Ne-Yo, Stīvija Vondera) dziesmas, ko noklausījās vismaz 100 tūkstoši cilvēki, par viņu uzzinādami no draugiem un paziņām.

Karjeras sākums
“Es sāku dziedāt pirms aptuveni trim gadiem,” stāsta simpātiskais kanādietis, kas uzaudzis Stratfordā, Ontario štatā. “Piedalījos arī vietējā dziedāšanas konkursā, ko sauc Stratfordas talants. Pārējie dalībnieki bija gājuši dziedāšanas kursos vai ņēmuši privātstundas, kamēr es dziedāju tikai mājās, turklāt dušā. Man toreiz bija 12, un es ieguvu otro vietu.” Pēc šā notikuma visa ģimene iesaistījās Džastina atbalstīšanā, viņa skanējumu publiskojot YouTube – sākotnēji tikai tāpēc, lai to varētu noklausīties radi un draugi. Sekoja neticamais – puiša dziedātprasme iepatikās arī nepazīstamiem cilvēkiem, kas regulāri devās uz viņa profilu, lai noklausītos jaunākos ierakstus. Tieši tā viņu atrada arī Džastina tagadējais menedžeris.

Pirmā tikšanās ar Ašeru
Septiņus mēnešus pēc tam, kad Džastins bija sācis savu interneta karjeru, viņa jaunais menedžeris Skūters Brauns aizveda trīspadsmitgadīgo puisi uz Atlantu, lai parādītu saviem kolēģiem. Braunam viņš šķita ļoti labs ķēriens, jo līdzās lieliskajām vokālajām dotībām prata spēlēt bungas, ģitāru, klavieres un trompeti. Kad abi ieradās Atlantā un nokļuva menedžmenta teritorijā, Džastins stāvvietā pamanīja Ašeru. “Tas bija mans pirmais lidojums ārpus Kanādas, tāpēc es piegāju viņam klāt un teicu: “Sveiks, Ašer! Man patīk tavas dziesmas. Varbūt vēlies, lai kādu no tām nodziedu?” Ašers esot atbildējis apmēram šādi: “Nē, vecīt, vienkārši ejam iekšā, te ir visai auksti.”

Par Džastinu cīnās daudzi
Ašers ātri saprata, ka Džastins varētu būt nākamā superzvaigzne. “Pēc nedēļas man atkal bija jālido uz Atlantu, lai jau pēc lielākas noklausīšanās Ašers ar saviem kolēģiem varētu noslēgt ar mani līgumu. Es gan to nevarēju darīt, jo man bija paredzēta tikšanās ar Džastinu Timberleiku, kas arī vēlējās līgumu ar mani. Beigās izrādījās, ka Ašera noteikumi ir izdevīgāki,” atceras Džastins, kas pērn oktobrī parakstīja minēto līgumu. Viņa debijas albums My World ir lielisks paraugs tam, kā jaunam puisim paveras visa plašā pasaule.

Pozitīvais čalis
“Man gribas cilvēkus ietekmēt pozitīvi,” atzītas Džastins. “Uzskatu, ka cilvēks ir spējīgs uz jebko, ja vien uz to koncentrējas. Es uzaugu ģimenē, kur ienākumu līmenis bija zem vidējā, man netika tik daudz kā citiem. Domāju, ka tas padarīja mani par spēcīgāku cilvēku, tas norūdīja manu raksturu. Tagad man skolā vidējā atzīme ir 4 (piecu ballu sistēmā, – red. piez.), gribu mācīties vidusskolā un vienkārši kļūt par labāku cilvēku.”



PS.

Man pašai viņš liekas normāls puisis, tikai vēl nav iepazinis lielo, nevisai jauko pasauli. Ja vēlaties, varat izteikt
savu negatīvo un pozitīvo viedokli.






16 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Sacukurojies.
2 0 atbildēt
kaarteejais meitenju miiljuminjsh... ps. dziesmas naw nemaz tik labas
2 1 atbildēt

atbildot uz mega komentāru " man bralens ir justin bieber un vinam i... "

 

lol ,kaa tu to vari pieraadiit? :D  

1 0 atbildēt
kārtējais saldais, bet dziesmas samērā labas emotion
2 2 atbildēt

Kanadietis emotion emotion emotion

0 0 atbildēt
Patīk viņa dziesmas :) Videoklipi arī ir ļoti jauki,it īpaši One Less Lonely Girl :)
2 3 atbildēt
viņam forši mati. ;D
1 2 atbildēt

Wnk SUPERĪGS puisis! patīk viņa dziesmas, viņa izskats un attieksme!

VIŅŠ IR VISSLABĀLAIS! MĪLU :]*

1 2 atbildēt

I Love Justin Bieber emotion Man visa istaba ir Justina lietam dievinu vinuu emotion Loti velos tikt uz kada no vina koncertiem emotion

0 1 atbildēt

Viņam manliekas ka bija mazā pusmāsa vai pusbrālis...Ne?

OMB dievinu viņu!Man daudzi viņa plākati pie sienas!emotion

1 3 atbildēt