local-stats-pixel fb-conv-api

Jimmy Jump - čalis, kas izleca (VIDEO LABOTS)9

38 9

... Eirovīzijā Spānijas uzstāšanās laikā uz skatuves (video redzams 1:04), īstenībā nav kaut kāds trakais vīrietis, bet gan pazīstams "izlēcējs". Es kārtīgi ierēcu, kad viņu redzēju un vēl vairāk smējos, kad Spānijas dalībniekiem Eirovīzijā vajadzēja atkārtot savu priekšnesumu viņa dēļ :D

Tātad, neliels ieskats biogrāfijā, kā arī varenā uzstāšanās :D

Jaume Marquet Cot (dz. 1974. gadā) vairāk pazīstams kā Jimmy Jump - cilvēks, kas izlien laukumā dažādos lielos sporta pasākumos.

Viņa populārākais „iebrukums” laukumā bija 2004. gada 4. jūlijā UEFA Euro 2004 fināla laikā starp Grieķiju un Portugāli, kad viņš iemeta ar FC Barcelona  karogu portugāļu kapteinim Luís Figo, kurš 2000.gadā pievienojās savas bijušās komandas sīvākajam konkurentam - Real Madrid. Viņš arī izskrēja cauri Spānijas Grand Prix starta joslai 2004. gadā.

Vēl nozīmīga parādīšanās notika UEFA Čempionu līgas pusfinālā starp Villarreal un Arsenal. Jimmy aizsvieda Arsenal uzbrucējam Thierry Henry Barselonas līdzjutēja džemperi ar Henry vārdu un uzdrukātu numuru „14” uz aizmugurējās daļas. Par šo izgājienu Jimmy tika aizturēts un apcietināts, vēlāk samaksājot sodu € 60,100.

2007. gada Čempionu līgas laikā starp Milānu un Liverpūli viņš izskrēja laukumā, turot Grieķijas karogu, bet tas netika parādīts tiešajā ēterā.

Vēl tāds atmiņā paliekošs skrējiens uz laukuma notika UEFA Euro 2008 pusfināla laikā starp Vāciju un Turciju, šoreiz Jimmy rokās bija Tibetas karogs un mugurā – krekls ar uzdruku „Tibeta nav Ķīna”.

12 mēnešus cietumā viņš pavadīja pēc ķēmošanās Men's Singles Finals of the French Open laikā 2009.gadā, mēģinot uzvilkt galvā sarkanu bereti (barretina). Toreiz viņu noķēra apsardzes darbinieki.

Un, visjaukākais – Eirovīzijas 2010 laikā Norvēģijā, Jimmy Jumper izskrēja uz skatuves, kad uzstājās dalībnieki no Spānijas un jauki padejoja kopā :) Žēl, ka security džeki viņu noķēra, tas bija kolosāls priekšnesums! :D  Njā, čali arestēja, toties tagad arī es par viņu zinu un iepazīstinu jūs!



38 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
epg avatarsepg

ieliec gan tādu video, ko var apskatīt :)

2 1 atbildēt

Oj es nezināju, ka viņam jau tāda pieredze

1 0 atbildēt

Shitais chalis tac zaibisais ir:D:D man visvairak patika ,kaa vins pagajusogadu ieleca Wimbeldonas finalaa starp federeru un nadalu ,ja nemaldos !!

1 0 atbildēt
Lux avatarsLux

Pārsmējos! :D

1 0 atbildēt

Baigais "lēcējs"

0 0 atbildēt

Paldies ddayrabbit.

Kamēr rakstu apstiprināja, youtube jau paspēja nobanot video, ko sākumā ieliku. Te būs cits ;)

0 0 atbildēt

MANI TAS NEINTERESEE un es labpraat ieliktu tev - bet takaa man nav zeel cepuma prieksh tevis ielikshu tev +

(tev paveicaas ka neesmu atriebiigs) :D 

0 0 atbildēt

ah cik labi ka video var redzet :D

0 1 atbildēt