local-stats-pixel fb-conv-api

Jay Kay singls ''Da Baddest'' nu ir pieejams visās mūzikas platformās0

Internetu lēnām pārņem kāds jauns mākslinieks. Jay Kay dziesma ar nosaukumu ''Da Baddest'' uzrāda lielisku statistiku visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās, tāpēc ir laiks uzzināt par viņu vairāk.

Dziesma ar nosaukumu ''Da Baddest'' ir vien viens no vairāk kā desmit singliem, kas ir viņa diskogrāfijā. Tas ir, pagaidām, veiksmīgākais singls viņam statistikas ziņā. Dziesma iekš Spotify platformas ir klausīta gandrīz deviņus tūkstošus reižu.

Pavisam nesen - 10.septembrī, mūziķis nāca klajā ar jaunāko dziesmu ''Power Rangers''. Tāpat kā pārējās viņa dziesmas, arī šis skaņdarbs ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Gbenusi'', ''Da Baddest'', ''Beremole'', ''Power Rangers'', ''93 Days'', ''Rolling Stone'' un citiem. Šīs sešas dziesmas ir viņa populārākie projekti. Kopā viņa mūzikai iekš Spotify ir vairāk kā 21 tūkstotis klausījumu. Viņam ir arī vairāk kā 8,7 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju iekš Spotify.

Mūziķis izlaist dziesmas sāka vien pērn, bet jau ir diezgan paguvis ''izsisties'' šajā sfērā. Viņa mūzikā ir jūtams talants un tas, ka viņa mūzika nākotnē varētu skanēt uz lielajām skatuvēm. Tā katram ir jādzird pašam.

Piedāvājam noklausīties Jay Kay singlu ar nosaukumu ''Da Baddest''. Aicinām arī piesekot jaunajam mūziķim iekš sociālajiem tīkliem, lai tieši Tu par viņa jaunumiem uzzinātu pirmais.

Jay Kay singls ar nosaukumu ''Da Baddest''.

19 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000