local-stats-pixel fb-conv-api

Giuliano Stroe26

49 2
Giuliano Stroe ir piecgadīgs zēns no Rumānijas,kurš jau kopš agras bērnības ir aizrāvies ar dažādiem vingrinājumiem un tagad jau ir tādā fiziskajā formā,kādā nav un arī nebūs lielākā daļa no mums.

Pēc vasaras jaunais puisis satricināja skatītāju pūli,uzstādot jaunu Ginesa Pasaules rekordu,24 sekundēs nostaigājot uz rokām 10 metrus,kamēr starp viņa kājām bija novietota svaru bumba. Skatītāji ilgi applaudēja,jo nespēja noticēt jaunā puiša neticamajam spēkam un izveicībai. Puisis var atliekt atpakaļ savu muguru,pielikt rokas pie zemes,un,izmantojot paša spēku,pārnest sevi atpakaļ uz kājām. To jūs labāk nemēģiniet izdarīt.

Lai vai kā,šis mazais puika nav pirmais mazais Herkuless. 1996.gadā 6 gadus vecais Ričards Sandrāks (Richard Sandrak ) balstā guļus uzgrūda 95.5 KG!

Bildes diemžēl vairāk nebija








49 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
tas viss ir nljoti kruti, bet uzskatu ka nepieka laba tas nenovedis
9 0 atbildēt
Tomēr svarus cilāt 5 gadu vecumā nav tas diži gudrākais! Lai tos vingrinājumus taisa.
6 0 atbildēt
Kad viņš būs liels, ja protams viņš tāds būs, viņs maksimali varētu izstiepties līdz 165cm, labākajā gadījumā 170cm. Neesmu nekāds ārsts, bet zinu, ja šādus mazus cilvēciņus pārslodzē tur, viņi neaug un nesasniedz pubertitāti,tb sasniedz, bet vēlu.. Tam sencim laikam nav kārtība ar galvu, jo tik mazu puiku kačāt, psc. Rēali, viņš var trennēties, staipīt kaulus, tā pamazām, lai tīņu vecumā var sākt kačāties, t.i 14.gadi un uz augšu, bet šitādam mazam puišelim, psc.. Es viņa vecumā smilšu kastē ar saviem draugiem rakām bedres un skraidijām, nevis mājās kačājāmies.
5 0 atbildēt
Es lasīju arī Youtube komentāru atbildes no senča puses. Tur rakstīja,ka tā nevar pievērst uzmanību tikai viņam,jo ir redzams,ka brālis ir tā kā atstumts,bet tas tēvs atbildēja aptuveni šādi:"Viņš ir pats stiprākais puika pasaulē un tāpēc arī ir pats 1. man" aptuveni tā. Nu galīgākais murgs.
5 0 atbildēt
Piekrītu tiem, kas saka ka tā viņš sabeigs savu veselību, bet ja cilvēks vēlās tad lai dara, nejau mums viņš nodara sliktu emotion
5 0 atbildēt
:D This is kid
4 0 atbildēt
THIS IS SPARTA!
4 0 atbildēt
afigeķ,švarcis vnk aiz vaiga ņem...........
4 0 atbildēt
brutaali
4 0 atbildēt
Nekas labs nebūs, sabeigs savu veselību, žēl ka vecāki to nesaprot !
5 1 atbildēt
pārāk lieli svari tā viņš sev tik muguru sabeigs !
5 1 atbildēt
Oooo jaa... 6 gados 95.5 kg... kaa tad tas nav reaali....
3 0 atbildēt
Man ar liekas,ka nav labi tā
3 0 atbildēt
piekrītu nikam
3 0 atbildēt
:)
3 0 atbildēt
wakar jau bija par wiņu raksts.
3 0 atbildēt
[b=100]žēl jau tā bērna paliek viņš knapi pievilkās pie 12 un vēl iedot 10 kg 4 gadīgam zēnam O_o wnk nau vārdu ..
2 0 atbildēt
amonjak, smejies? :D :D Var gan sabeigt un kā vēl var, ja pareizi trennē un trennē profesionālis, tad nevar tikt pie tik lielas pārslodzes, bet pārslodze ir. 5gados viņam ir jāspēlējās, jāsāk pilnveidoties priekš skolas, tad ap 14 gadiem var sākt cilāt hanteles.
3 1 atbildēt
6 gados 95.5 :O:O:O .... Cik tad viņš tagad var izspiest ???
2 0 atbildēt
malacis.
3 1 atbildēt