local-stats-pixel fb-conv-api

Esat redzējuši filmu The Runaways ?16

62 3

 

Jāsaka, ka filma ir balstīta uz patiesiem notikumiem. Man ļoti patika jums arī iesaku. Ja esat redzējuši filmu un jums patika lieciet plusus ^_^ !

P.S. Tekstu es pats tulkoju no Angļu valodas ja ir kādas kļūdas sakiet !

Dati par grupu !

 

The Runaways bija amerikāņu meiteņu pusaudžu rock grupa, kas veidota 1970. Grupa ir vislabāk pazīstama ar dziesmu "Cherry Bomb", "Queens of Noise", "Rock n Roll", "Neon Angels "un" Born To Be Bad ". Grupas karjeras laik ir īss, kas ilga 1975-1979.

Grupa nebūtu tapusi ja nebūtu bijusi Joan Jett (Džoana Džeta) !

Viņa savā grupā spēlēja elektrisko ģitāru.

 

Joan Jett ir roka ģitāriste, dziedātāja, dziesmu autore, ražotāja un aktrise.
Viņa ir vislabāk zināma par viņas darbu ar Blackhearts kad veidoja hītu "I Love Rock 'n' Roll", kas bija # 1, kā arī par to citu populāru ierakstus, ieskaitot "Crimson un Clover", "I Hate Myself for  Loving You", "Or You Want To Touch Me", "In The Daylight", "Love Is All Around", "Bad Reputation" un " Little Liar ".
Viņas mūzikas un dziesmu rakstīšanu pieeja lielā mērā ietekmē grūti griezīgs un ar grūti orientētu ritmu, kas ir kopīgas daudzām rock grupām no viņas dzimtās Filadelfijas. Bieži vien viņa raksturo dziesmas apkārtējo tēmu zaudētās mīlestības, kritikas nepatiesīguma, autentiskuma meklējumos, cīņas un revolūciju amerikāņu vidusšķiras .

 

 

 

62 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

I don't give a damn bout my bad reputation emotion

3 0 atbildēt

Joan Jett ir super.

2 0 atbildēt

atbildot uz nikns komentāru " Rock n Rol ir Joan Jett and The Blackhearts, ... " The Runnaways arī ir dziesma Rock n Roll.

un to I love rock n roll arī nav Joan Jett sacerejusi. viņa to dziesmu ir izcēlusi slavas saulītē, bet pašu dziesmu sarakstīja kaut kāda garāžas tipa grupa. you tubē var atrast viņu live uzstāšanos tādā mazā klubiņā.

2 0 atbildēt

šodien biju uz filmu un varu teikt, ka tiešām forša!

biju jau neliela the runaways un joan jett fane pirms filmas, bet filma tiešām laba un man patika!

2 0 atbildēt

atbildot uz flaberis2 komentāru " Nepatika filma un nepatikā kā abas aktrise tē... " Jāsaka, ka nepiekrītu piemēram man ļoti patika ka tika notēlotas lomas. Jo , kas viņu zin varbūt Dakota atēloja īstu situāciju varbūt arī nē tāpēc nav mūsu varā spriest vai attēloja pareizi vai nē !   

1 0 atbildēt

Noskatījos filmu un pēc tam iekšā bija baigais dzinējs pierādīt, ka meitenēs ir spēks! Un īpaši jauks bija filmas muzikālais baudījums.  emotion 

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

hmm, deretu nostiities 

1 0 atbildēt

šodien kino noskatījos filmu, āāā, Kristena man arvien vairāk iepatikās, filma laba, noteikti gribētu redzēt vēlreiz un noteikti iegādāšos DVD. Ja tā padomā, filmā, lielākoties par ''lielāko'' zvaigzni uzskatīja Šeriju Keriju, taču dzīvē pirmā, kas man no grupas nāk prātā ir Džoanna. Man patika, ka lielākoties filmā viņas abas bija tuvas... un vai tiešām dzīvē abu starpā bija seksuālas attiecības? WOW. Grupa lieliska un dziesmas-fantastiskas, bet es tā tīri aiz ziņkārības, kas tad īsti uzrakstīja to dziesmu ''Cherry Bomb''??? Filmā tas bija tā kā producents, bet cik esmu dzirdējusi, ka ''melnā darbiņa'' darītāja bija Džoanna. Lai nu kā, filma man ārkārtīgi patika un man ļoti patika abu aktrišu tēlojums un ka lielākoties visas dziesmas iedziedāja pašas, viena gan bija no Džonnas puses. Un savā ziņā beigas bija skumīgas, bet man patika. +++

1 0 atbildēt

šitas nav jāliek pie mūzikas & kino ?????

1 0 atbildēt

atbildot uz eds komentāru " ir redzēta laba filma man patika:) " Piekrītu  

0 0 atbildēt

filma iespejams laba, bet tas nemaina faktu ka raksts ghay

1 1 atbildēt