local-stats-pixel fb-conv-api

Eminem Part2.26

21 3
Reklāma










21 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000
tu manfromwdc ko dirs eminemam virsu ka ir bernu repa karalis (butiba shi rindinja ir no Ga4o dziesmas taisna tiesa) pats neko jaunu nevari izdomat un tgd brauc virsu tadam cilvekam kursh savas dzives laika ir sasniedzis vairak neka tu jebkad sasniegsi
6 0 atbildēt
eminems ir labaakais reperis , ar dziljaakajaam lirikaaam :) un starp citu gacho nav taadas dziesmas , ir gustavo -taisnā tiesa :)
4 0 atbildēt
ak, paldies Tribal! neko daudz jaunu neuzzināju, bet acis gar bildēm gan pamieloju. emotion
4 0 atbildēt
50 iespridzina kopa ar eminemu un dre :) respect em all emotion emotion
4 0 atbildēt
Tad tu vareji seit neko nerakstit ;) Peac .
4 0 atbildēt
emotion emotion patikas manuprat diesmas ar jeegu nevis tukshaaatra runaashana !!
4 0 atbildēt
neesmu es hip hopa un sada tipa muzikas piekritejs, BET eminemu es cienu, un ir vairaks dziesmas kuras klausos un PAT ir ieguvusas vietu mana mp3. viens no retajiem reperiem kas nedzied tikai par naudu, veceneem un masinaam... Žetons raxta viedotajam ;)
3 0 atbildēt
vienīgais no viņiem, kuru var klausīties bez nepatikas izpausmēm.. cepuri nost ;)
3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
Eminems ir visu laiku 9.labākaiis reperis??? Nav takā par zemu! Manuprāt vismaz top 5 viņš ir!!! kas tad ir tie 8 labākie!
3 0 atbildēt
Eminema dziesmas patīk, bet šausmīgi besī, ka pēdējos gados viņš sāk pārpopsoties...
2 0 atbildēt
Labakais baltais repers :) filma ari laba bija :)
2 0 atbildēt
manfromwdc atzistu savu kjudu kad sajuacu pareizi tas bija gustavo ar kadam tiesibam tu mani driksti noosaukt par kuci ?? ja gadas cilveki kuriem kkadas literaras morales normas ir iediglja stadijaa un par vienigo sava ego celshanai panjemienu uzskata citu silveku apsaukashanu saprotu cik cilveki tik viedoklji bet tev nav nekadas tiesibas vinju nosodit par to ko vinjsh ir sasniedzis ak tad neintresejies ko vinjshir sasniedzis nju teiksim ta viinjsh ir spejigs izdomat pats savus zargonus un textus ar dzilju domu bet tu spej tikai shpikot citu cilveku domu garaudus ja protams ari tas ir jamak :D :D :D a un ko tu tur saki par manu tevu es nedzivoju ar vinju kopa jau kpsh kkadu 2 vai 3 gadu vecuma taka shis tavs teksts mani pilnigi neaizskar ja un vsp cilveks kursh jau nolaizas tik zemu lai apvainotu citu vecakus ir vnk pavira vai ari ciesh no uzmanibas trukuma
2 0 atbildēt
patiik
2 0 atbildēt
manfromwdc komentārs 2009-02-12 15:08:06 honey tas ga4o bet gustavo teksts un ej atsukaa savam sencim KUCE un kape man kadam loham kaut kas ir japamato [ a ko tas pedjiks ir sasniedzis? ] pati nezini ble un dirs es nezinu ko vins ir sasnierdzis jo neiteresejos par sitadiem mudakiem Nu tad klausies savu LiL`Gay un nejaucies pie lieliem puikam!
3 1 atbildēt
manfromwdc komentārs 2009-02-12 13:31:36 tas lohs tak ir beernu repu karalis... Kur tads mudaks var but? Pamato kapec ta vins ie 'berni repa karalis'?
2 0 atbildēt
Forshi Forshi...:)
2 0 atbildēt
Eminemu neklausos,bet respekts pret dziesmu "Lose Yourself" un filmu "8 Mile"! emotion
1 0 atbildēt
Honey spridzina :D !
1 0 atbildēt
emotion manfromwdc :D Smiekli nak pa tevim Valpisa Drinking Crew :D
3 2 atbildēt