local-stats-pixel fb-conv-api

Eminem Part2.26

21 3
Taka dazi cilveki loti tur ciena eminemu un veleejas lielaku rakstu par vinu , nu tad ludzu ;) ! **** Maršals Brūss Maters III (dzimis 1972. gada 17. oktobrī) , plašāk pazīstams pēc sava skatuves vārda Eminem un Slim Shady ir Akadēmiskā Apbalvojuma un Gremija balvas īpāsnieks Amerikāņu reperis, producents un aktieris. Eminems ātri guva popularitāti 1999. gadā ar savu pirmo albumu The Slim Shady LP. Nākošais albums The Marshall Mathers LP, kļuva par pasaulē visātrāk pārdoto hip hop albumu,. Eminems ir ieguvis Gremija balvu, un MTV viņu ir novērtējis kā visulaiku 9. labāko reperi, ieguvis 13. vietu MTV "22 Greatest Voices in Music" topā" un 82. vietu Rolling Stones "The Immortals" sarakstā. Eminems bieżi ir bijis bēdīgi slavens ar savām vardarbīgajām lirikām.. 2008. gadā żurnāls Vibe iebalsoju Eminemu kā labāko dzīvo reperi. *** Pirmais albums un dzīve pirmstam

Maršlas Brūss Maters III bija dzimis St. Džosefā, Misūrī, dēls Deborahai Matersai Briggsai un Maršalam Brūsam Matersam . Nēīsi pēc viņa dzimšanas, viņa tēvs pameta ģimeni. Līdz divpadsmit gadu vecumam, Maršals un viņa māte bieži pārvācās no St. Džosefas un Varenas. Pusaudža gados Maters ieintresējās hip hopā, četrpadsmit gadu vecumā viņš sāka repot zem pseidonīma "M&M" un ap 1995. gadu pievienojās grupai Soul Intent kad viņa pirmais singls tika izdots . Kad viņš gāja Linkolnas Augstskolā, Varenā, viņš bieži piedalijās frīstail repa mačos Osbornas Augstskolā, iegūstot atzinību no underground hip hopa publikas . Pēc atkārtotas devītās klases nepabeigšanas dēļ kavējumiem, Eminems pameta augstkolu spetiņpadsmit gadu vecumā .

Kopš 1992. gada, Materss tika iekļauts FBT Productions sastāvā, kas piederēja brāļiem Džefam un Markam Bassiem. Materss arī strādāja par trauku mazgātāju restorānā "Gilbert's Lodge" St. Klēr Šorsā uz kādu laiku . 1996. gadā klajā nāca Eminema debijas albums Infinite, kurš tika ierakstīts "Pagrabā", ierakstīšanas studijā kura piederēja Bassu brāļiem. Albums tika izdots zem leibla "Web Enterteinment". Eminems atceras: "Protams es biju pavisam jauns, un daudzi man teica ka es izklausos pēc reperiem kā Nas un AZ" . Albumā viņs pieminēja tēmas cik grūti ir audzināt savu nesen dzimušo meitu Heiliju Džeidu Skotu, kamēr viņam bija ļoti maz naudas. Eminems sadarbojās ar draugu Detroitas reperi Royce da 5'9" un vēlāk viņi izveidoja grupu Bad Meets Evil .

Līdz ar The Slim Shady EP iznākšanu, undeground reperis Cage apsūdzēja Eminemu par viņa stila kopēšanu . Džimijas Iovins, viens no galvenājām personām iekš Interscope Records, paprasīja Eminemam lai lai viņs iedod Džimijam savu demo ierakstu, jo Eminems ieguva otro vietu 1997. gada "Rap Olympics". Iovins parādīja ierakstu, producentam un reperim Dr. Dre, Aftermath Enterteinment izveidotājam. Vēlāk Eminems ar Dr. Dre uzsāka ierakstīt dziesmas priekš drīzumā iznākošā Eminema albuma The Slim Shady LP. Hip hop žurnāls The Source ievietoja Eminemu savā "Unsigned Hype" sarakstā, 1998. gada Martā.

*** The Slim Shady LP

Pēc Billboard Magazine teiktā, Eminems ir teica ka viņs ir sapartis ka viņa mūzikas intreses ir vienīgais veids kā izbēgt no viņa bēdīgās dzīves. Kad 1998. gadā Eminems parakstīja līgumu ar Aftermath Enterteinment//Interscope Records, Eminems 1999. gadā izdeva savu pirmo lielo studijas albumu. Albumā lielāko daļu dziesmas ir producējis Dr. Dre. Pēc tā paša Billboard Magazine teiktā albums bija "brutāls" un "miljons gaisams gadu priekšā viņa ieprekšejajiem matriāliem" . Tas kļuva par vienu no populārākajiem 1999. gada albumiem, un līdz gada beigam tas ieguva trīskāršas platīnas statusu Ar albuma popularitāti arī nāca dažādi strīdi saistībā ar albuma lirikām. Dziesmā "97 Bonnie and Clyde", viņs stāsta par braucien ar savu mazo meitu, kura laikā viņš izmet savas sievas līķī. Dziesmas "Guilty Conscience" beigās viņš veicina lai vīri nogalina savas sievas un viņu mīļotos. Vēlāk Eminem sadarbjās Dr. Dre priekš viņa albuma 2001, dziesmās - Forgot About Dre un "What's The Diffrence". *** The Marshall Mathers LP

The Marshall Mathers LP tika idzots 2000. gada Maijā. Tas pārdeva 1.76 miljonu kopijas savā pirmajā nedēļā līdzarto, uzstādot jaunu rekordu kā ātrāk pārdotākais hip hop albums (pirmstam Snoop Dogg - Doggystyle) un ātrāk pārdotais solo albums iekš ASV (pirmstam Britnijas Spīrsas - ...Baby One More Time. Pirmais singls no albuma bija The Real Slim Shady, tas guva labus panākumus, singlā arī Eminems izsmēja dažas slavenības. Otrais singls no albuma bija The Way I Am. Lai gan Eminema dziesmas My Name Is videoklipā bija arī parodija par Merlinu Mensonu, viņiem abiem tomēr ir labas atiecības. Viņi kopā ir izpildījuši remiksu dziesmai "The Way I Am" . Trešajā singlā Stan (kurš semplo Dido dziemsu Thank You), Eminems cenšas sadzīvot ar savu nesen iegūto popularitāti. Dziesmā viņš stāsta par kādu savu (neīstu) fanu kurš nogalināja sevi un savu draudzeni, jo Eminems viņam neatbildēja uz vēstulēm. Žurnāls Q novērtēja "Stan" kā trešo visu laiku labāko hip hopa dziesmu, un viņš arī ieguva desmito vietu ļoti līdzīgā topā. Arī Rolling Stones žurnāls ir novērtējis "Stan" kā 290. visu laiku labāko dziesmu, savā "500 Greatest Songs of all Time" sarakstā... 2000. gada Jūlijā, Eminems kļuva par pirmo balto persona kurš ir nokļuvis uz žurnāla The Source vāka.

Koncertu tūrēs kurās Eminems piedalījās 2001. gadā bija Up In The Smoke Tour ar reperiem Dr. Dre, Snoop Dogg, Xzibit un Ice Cube un Family Values Tour ar Limp Bizkit.
*** The Eminem Show

Eminema trešais lielais albums, The Eminem Show, tika idzots 2002. gada vasarā, un kļuva par vēlvienu lielusku albumu, iegūstot 1. vietu daudzās valstīs un pārdodot miljons kopijas pirmajā nedēļā. Pirmais singls bija Without Me, kurš kļuva kā turpinājums viņa singlam "The Real Slim Shady", kurā viņš izsaka aizkarošus komentārus pušu grupām kā, Limp Bizkit, Moby, Lynne Cheney un citiem. Albumā Eminems stāstīja par izmaiņam viņa dzīvē kopš viņš ir kļuvis slavens un ar atiecību izmaiņām ar savu sievu un meitu. Viņš ar pieminēja ka viņš ir ticis sodīta par apsarga ievanošanu, jo Eminems ir redzējis ka apsargs skūpsta viņa sievu. Stefans Tomass Erlvains no Allmusic teica ka dažās dziesmās par izjust lielas emocija un dusmas, bet kopumā albums nav bijis tik labs kā viņa "The Marshall Mathers LP". Savukārt L. Brents Bozels III, kurš piemstam ļoti kritizēja albumu "The Marshall Mathers LP" par pārāk lielu sieviešu nīšanu, teica ka albumā "The Eminem Show" viņš izmantojot pārāk daudz rupjus vārdus, un iedeva Eminemam niku "Eminef" jo Eminems esot izvairījies izmantot vārdu "motherfucker" savā jaunajā albumā.

***

Diskogrāfija

Eminem ierakstījis dziesmas sadarbībā ar vēl daudziem citiem reperiem, piemēram Akon, Trick Trick, Dr. Dre, Outlawz, 50 Cent u.c. Eminem pirmais albums bija Infinite, kurš iznāca 1996. gadā. Tam sekoja Slim Shady EP, kurš pasauli ieraudzīja 1997. gadā. Visjaunākais Eminem albums ir Eminem presents: The Re-Up, kurš iznāca 2006. gada decembrī. Tam seko Curtain Call - 2005. gada decembris un Encore - 2004. gada novembris.

***** Studijas albumi
Infinite (1996)
The Slim Shady LP (1999)
The Marshall Mathers LP (2000)
The Eminem Show (2002)
Encore (2004)
Relapse (2008)
***** Filmogrāfija
Da Hip Hop Witch (2000)
The Wash (2001)
8 Mile (2002)
Have Gun - Will Travel (2010)

***** Oficiālā mājaslapa - www.eminem.com Un Faniem - http://www.eminemworld.com/
21 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
tu manfromwdc ko dirs eminemam virsu ka ir bernu repa karalis (butiba shi rindinja ir no Ga4o dziesmas taisna tiesa) pats neko jaunu nevari izdomat un tgd brauc virsu tadam cilvekam kursh savas dzives laika ir sasniedzis vairak neka tu jebkad sasniegsi
6 0 atbildēt
eminems ir labaakais reperis , ar dziljaakajaam lirikaaam :) un starp citu gacho nav taadas dziesmas , ir gustavo -taisnā tiesa :)
4 0 atbildēt
ak, paldies Tribal! neko daudz jaunu neuzzināju, bet acis gar bildēm gan pamieloju. emotion
4 0 atbildēt
50 iespridzina kopa ar eminemu un dre :) respect em all emotion emotion
4 0 atbildēt
Tad tu vareji seit neko nerakstit ;) Peac .
4 0 atbildēt
emotion emotion patikas manuprat diesmas ar jeegu nevis tukshaaatra runaashana !!
4 0 atbildēt
neesmu es hip hopa un sada tipa muzikas piekritejs, BET eminemu es cienu, un ir vairaks dziesmas kuras klausos un PAT ir ieguvusas vietu mana mp3. viens no retajiem reperiem kas nedzied tikai par naudu, veceneem un masinaam... Žetons raxta viedotajam ;)
3 0 atbildēt
vienīgais no viņiem, kuru var klausīties bez nepatikas izpausmēm.. cepuri nost ;)
3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
Eminems ir visu laiku 9.labākaiis reperis??? Nav takā par zemu! Manuprāt vismaz top 5 viņš ir!!! kas tad ir tie 8 labākie!
3 0 atbildēt
Eminema dziesmas patīk, bet šausmīgi besī, ka pēdējos gados viņš sāk pārpopsoties...
2 0 atbildēt
Labakais baltais repers :) filma ari laba bija :)
2 0 atbildēt
manfromwdc atzistu savu kjudu kad sajuacu pareizi tas bija gustavo ar kadam tiesibam tu mani driksti noosaukt par kuci ?? ja gadas cilveki kuriem kkadas literaras morales normas ir iediglja stadijaa un par vienigo sava ego celshanai panjemienu uzskata citu silveku apsaukashanu saprotu cik cilveki tik viedoklji bet tev nav nekadas tiesibas vinju nosodit par to ko vinjsh ir sasniedzis ak tad neintresejies ko vinjshir sasniedzis nju teiksim ta viinjsh ir spejigs izdomat pats savus zargonus un textus ar dzilju domu bet tu spej tikai shpikot citu cilveku domu garaudus ja protams ari tas ir jamak :D :D :D a un ko tu tur saki par manu tevu es nedzivoju ar vinju kopa jau kpsh kkadu 2 vai 3 gadu vecuma taka shis tavs teksts mani pilnigi neaizskar ja un vsp cilveks kursh jau nolaizas tik zemu lai apvainotu citu vecakus ir vnk pavira vai ari ciesh no uzmanibas trukuma
2 0 atbildēt
patiik
2 0 atbildēt
manfromwdc komentārs 2009-02-12 15:08:06 honey tas ga4o bet gustavo teksts un ej atsukaa savam sencim KUCE un kape man kadam loham kaut kas ir japamato [ a ko tas pedjiks ir sasniedzis? ] pati nezini ble un dirs es nezinu ko vins ir sasnierdzis jo neiteresejos par sitadiem mudakiem Nu tad klausies savu LiL`Gay un nejaucies pie lieliem puikam!
3 1 atbildēt
manfromwdc komentārs 2009-02-12 13:31:36 tas lohs tak ir beernu repu karalis... Kur tads mudaks var but? Pamato kapec ta vins ie 'berni repa karalis'?
2 0 atbildēt
Forshi Forshi...:)
2 0 atbildēt
Eminemu neklausos,bet respekts pret dziesmu "Lose Yourself" un filmu "8 Mile"! emotion
1 0 atbildēt
Honey spridzina :D !
1 0 atbildēt
emotion manfromwdc :D Smiekli nak pa tevim Valpisa Drinking Crew :D
3 2 atbildēt