local-stats-pixel fb-conv-api

Divi jaunieši izprovocēja Kiviču uz kautiņu un paši aizlaidās32

85 5

Trešdien, 6. martā, Kivičam it nemaz nav bijusi veiksmīga diena. Skaidrs, ka visiem gribas ienīst Kiviču, tomēr šoreiz īsti nav par ko, jo viņš neko sliktu nebija izdarījis.

Viss sācies, kad Andris Kivičs un viņa draudzene Liene iegājuši «Rimi» veikalā, kur pamanījuši, ka netālu no viņiem stāv divi jaunieši, kuri filmē un skaļi smejas par viņiem.

Šie jaunieši sagaidījuši pāri ārā pie veikala, un Andris mēģināja vienam no viņiem izsist telefonu no rokas. Jauniešu metušies bēgt, un Andris viņiem skrējis pakaļ līdz paslīdējis un nokritis zemē. «Un tad, īsti latviešu čaļi - sāka spert man pa galvu,» savā tiešraidē skaidroja Andris.

 
 
85 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Mani pārstedz jūsu komentari, Kivičs vabūt mazliet provocē ar savu dzīvesveidu, bet es arī ietu bietē iedot, ja par mani ņirgtu

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu seko līdz Kiviča jaunumiem?

Cits variants: Paskatos-vērtēju sabiedrības reakciju. Nekas nav pret galvenajiem varoņiem, lai pelna naudu uz neapmierināto cilvēku reakciju. emotion Šovi mēdz būt dažādi.

0 0 atbildēt
Ja kautkāds zutis būtu kivicam blakus rēcis kivics nebutu pat iepikstejies bet te ieraudzija 2 skietami vajakus par sevi un izdomāja kautko pierādīt bet parrekinajas un tagad žēlojas kadi cilveki nežēlīgi
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu seko līdz Kiviča jaunumiem?

Cits variants: Šito pamuļķi ar viņa draudzeni deaktivizēt no interneta

0 0 atbildēt

palasot lohu komentārus šeit - tā vien sāk likties, ka Kivičs ir gudrāks par 90% no jums. Kā var kādam novēlēt, lai dabū pa seju. Lai tak viņš dzīvo. Jums savā dzīvē tiešām nekas interesants nenotiek? Vai arī tie ir kkādi kompleksi?

1 1 atbildēt
Sakat ko gribat, bet ir norijies
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu seko līdz Kiviča jaunumiem?

Cits variants: Neviss Kivičs ir ļauns cilvēks, bet gan tie cilvēki, kas par viņu ņirgājas.

0 0 atbildēt

Kivičš ir normāls vecis..bet lūk tie lupatas ..,kuri gļēvi pamuka ..tie tiešām pelnījuši pamatīgu kāvienu un pie tam publiski,lai tiktu pazemoti...smurguļi..

0 1 atbildēt
Un tagad pēkshni Neida pusē. Stulbi cilvēki jūs esat. Dēl viena video, jusu domas mainas. Tak to nabagu Neidu nositīs taj ringā. Ja ne Kivics,tad kāds cits no skatītājiem. Nevienam vins nepatīk, tikai kkādiem garīgi nestabiliem cilvēkiem. Mīzels turklāt tas Neids arī ir. Izskatās pēc pedofīla kopsh izlīda no cietuma.
0 2 atbildēt