local-stats-pixel fb-conv-api

Bārbija XXL64

Čau! Es šodien mazliet pastāstīšu par lielo izmēru bārbiju! Pareizi ir! Arī apaļīgas meitenītes gribu kādu,pēc kā tiekties! Es ceru,ka jums patiks šis raksts,jo tulkot to nebija viegli! Paldies,izbaudi! :) .

851 7 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

No vienas puses-labi, jo tas varbūt var aplīdzēt nesatraukties par savu augumu bērna vecumā. Bet no otras puses- slikti, jo ja bērns to uzskatīs par normālu ķermeni, tad tas var izvērsties bēdīgi. Liekas, ka tievas bārbijas varbūt atstātu pozitīvāku iespaidu uz bērnu. 

Bet ir ļoti jauki, ka cilvēki domā par apaļīgajiem bērniem, jo pati zinu, cik drausmīgi ir, ja tevi apsmej vai tu nejūties labi sava ķermeņa dēļ.  Prieks, ka atbalsta šādus cilvēkus. :) Domāju, ka apaļam būt ir normāli, ja pats jūties labi un tas netraucē dzīvot. Protams, ja esi vesels, tad tā ir tava izvēle, bet ja nav iespējams nomest lieo svaru, tad jāsadzīvo. Vienmēr atbalstīšu apaļos cilvēkus, jo zinu kā viņi jūtas.

Par attēlā redzamo sievieti- viņai vēl tālu līdz resnumam. Viņa ir vienkārši apaļīga un pat ne ļoti apaļīga. Nevajag būt tādai kā modeles, cilvēki ir dažādi. :)

0 0 atbildēt

PASAKIET !! Kāda jēga no tajām bārbijām ? Sabojāt kādam bērnību ??

2 3 atbildēt

90% resnas meitenes = resnas cuukas varda tiesa nozime....slinkas,utt......

2 5 atbildēt

Negribi kļūt resns? Nerij kā cūka.

3 7 atbildēt
« 1  2  3 »