local-stats-pixel fb-conv-api

Bārbija XXL64

Čau! Es šodien mazliet pastāstīšu par lielo izmēru bārbiju! Pareizi ir! Arī apaļīgas meitenītes gribu kādu,pēc kā tiekties! Es ceru,ka jums patiks šis raksts,jo tulkot to nebija viegli! Paldies,izbaudi! :) .

851 7 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Kā tev liekas,vai būt apaļīgam ir normāli?   - Nē. Besī arā resni cilvēki, it ipaši tādi kas ir resni dēļ sava slinkuma un nolaidības. Un visvairāk dusmas rauj, ja redzu resnas nekoptas meitenenes, kuras iedomājas  sazinko no sevis. Spoguļa laikam majas nav,  ja sevi neredz bet citus aprunāt prot. Nereti ir gadijumi ka nekoptas tusnites aprunā un nodiršs normalas meitenes un pašas uzskata ka ir bezmazvai katra puiša sapnis. Un protams,  resnie un resnās tagad mīnusos jo viņiem nepatik ka saka taisnību acīs. emotion  Tauki ir pretīgi un neveselīgi, un tie nekad nebūs skaisti, lai kā arī jūs to gribētu.

8 7 atbildēt

Jā, bet tad bārbijas nevarēs mainīties ar drēbēm, jo viņām nebūs viens izmērs. Ideja jau, protams, interesanta tikai, es nedomāju, ka tagad puiši sāks aicināt meitenes dejot vai arī skolā neviens apaļos bērnus neapcels, jo mājās berni spēlēsies ar lellēm, kurām ir dubultzods.

1 0 atbildēt

Labi, tad jau lai mani heito, bet man vnk riebums metas uz ielas redzēt tāda resnuma meiteni, kurai pat viduklis jau liekas vienā resnumā ar gurniem...Es tur nesaskatu neko skaistu. Un tieši tā - RESNUMS NEVAR IEDZIMT, visma apakšā ir neveselīga ēšana!

meitenes kuras ir apaļīgas un ar vidukli, gurniem, krūtīm un var redzet tiešam sievišķīgās formas un izliekumus - OK tas tiešam ir simpātiski, bet resnums. fuj nēē.

1 0 atbildēt

Nebrīnos, ka Amerikā..emotion

1 0 atbildēt

Raksta ievads "Pareizi ir! Arī apaļīgas meitenītes gribu kādu,pēc kā tiekties! Es ceru,ka jums patiks šis raksts,jo tulkot to nebija viegli!" liek man domāt: tu gribi tiekties pēc apaļīgas meitenes, zb jau kuro reizi redzu ka grūti tulkot..., however, pat netulkotais teksts ir greizs. Raksts ok.

0 0 atbildēt

Taa resnaa baarbija maksaas 3x vairaak, jo 3x vairaak resursi, lai taadu izgatavotu, taka diezvai kaads taadu pirks.

1 1 atbildēt

No vienas puses-labi, jo tas varbūt var aplīdzēt nesatraukties par savu augumu bērna vecumā. Bet no otras puses- slikti, jo ja bērns to uzskatīs par normālu ķermeni, tad tas var izvērsties bēdīgi. Liekas, ka tievas bārbijas varbūt atstātu pozitīvāku iespaidu uz bērnu. 

Bet ir ļoti jauki, ka cilvēki domā par apaļīgajiem bērniem, jo pati zinu, cik drausmīgi ir, ja tevi apsmej vai tu nejūties labi sava ķermeņa dēļ.  Prieks, ka atbalsta šādus cilvēkus. :) Domāju, ka apaļam būt ir normāli, ja pats jūties labi un tas netraucē dzīvot. Protams, ja esi vesels, tad tā ir tava izvēle, bet ja nav iespējams nomest lieo svaru, tad jāsadzīvo. Vienmēr atbalstīšu apaļos cilvēkus, jo zinu kā viņi jūtas.

Par attēlā redzamo sievieti- viņai vēl tālu līdz resnumam. Viņa ir vienkārši apaļīga un pat ne ļoti apaļīga. Nevajag būt tādai kā modeles, cilvēki ir dažādi. :)

0 0 atbildēt

apaļīgs un resns ir divas dažādas lietas, resnam būt nav normali, bet apaļīgam pilnigi noteikti, man nepatik sīs barbijas variants, kapec nav kautkas pa vidu, ne resns, ne tievs? vienkārši nromals? obligati jaiet galejibās, kā fuckign resns vai fucking tievs? kāpēc? kur paliek vidusceļš, es negribetu lai amns bērns spelējas ar resno barbiju, hell no!!! NOPE!!!!!!!! emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Es izlasiju šo rakstu, patinu zemāk uz komentāriem, un tur man uzlec reklāma - "Notievē 30 dienās" 

Normal

0 0 atbildēt

Nav nekas slikts būt apaļīgai(pati neesmu kārna, ir daži lieki kilogrami) tomēr ir jāsaprot viena lieta, kas šajai bārbijai ir slikti - apģērbs. Iedrošināt apalītes ģērbties minisvārciņos, kas knapi nosedz dibenu ir tikpat slikti kā viņas apcelt par lieko svaru. Katram auguma tipam ir attiecīgs apģērbs, tāpēc meitene 4 bildē, manuprāt, tiks uzskatīta par resnu. Lai gan viņa nav.. ir vārds curvy, kas raksturo šo augumu.. tas ir pa vidu starp apaļīgu un resnu

0 0 atbildēt

tas dunultzods....pataisa viņai tādu Evil Smile.

0 0 atbildēt

2. bildē tā XXL Bārbija pat izskatās reālāka nekā oriģinālā.

0 0 atbildēt

Kajinjas jau glitas 

0 0 atbildēt
Apalites vēl OK, bet nejau resnas
0 0 atbildēt

Fu... resnie... šitiem spaidu darbus, lai ātrāk savu speķi nodzītu... :)

0 0 atbildēt

Resnie cilvēki domā, ka visi viņus aprunā, bet īstenībā nav tik traki. Veidojot šādus debīlismus viņi vairāk piesaista sev uzmanību un padara savu tēlu sliktāku.

Ja bārbijas lelle tāda jau ir bijusi cik simtgades, kāda velna pēc tagad kaut kas jāmaina? Pilnīgs murgs.

0 0 atbildēt

Es personīgi pazīstu vienu meiteni, kuras vecāki viņu jau no mazotnes ir veduši pie ārstiem un dietologiem, bet viņa tik un tā ir ļoooti apaļa. Tā vienkārši ir kāda iedzimtība vai gēnu problēma. Protams viņa dēļ tā nav izstumta... Tāpēc IR DAŽI IZŅĒMUMI, kad svaru NAV iespējams tā vienkārši ''nomest''.

0 0 atbildēt

trubultzods!!emotion

0 0 atbildēt

Man jau patīk, es jau vairāk kā gadu, pirzdama dirsdama metu nost svaru, sportoju utt, un te pasaka "ne visas meitenes var nomest svaru". Beidziet meklēt attaisnojumu un izvelciet pakaļu no mājas, visu var ja ļoti vēlas. emotion

0 0 atbildēt

Ērikam Kārtmenam arī ir lieli kauli!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »