Sievišķiem un citiem bērniem
Ļoti labi viss paskaidrots, paldies :)
a nav jau ZB zagt no manis receptes un uzdot tās par savējām ?
visiem manu fotorecpešu kretīniem zināšanai - man ir visu recepšu megapikšu bildes, kas pliecina, ka receptes ir manas nevis 640x680 nozagta mizerabla bildīte ...
+zobi jums savējie vēl ir ?
idiots tu esi un vel paris taadi, kas njem no NC @ fotoreceptes.lv receptes 1:1 pat vaardinju neizmainot.... ja godiigi shie raxti butu pelnijushi banu, pat avots nav noradiits... cits veel kakji no taa saita ieliek :D :D
Visi, kas kopē NC (ar vai bez atsauces) ir jābano! Tu pats, autor, spētu tik garšīgi vispār uzrakstīt??? Idiot, liec atsauci vai tinies no šejienes, bļ!
Nu labi, sūdīgi, ka ņemts no tās adreses (kā visi te saka), BET - paldies Tev!!! Es tieši domāju, nu bļāviens, besī ārā jau grauzt tos pārsālītos un nez kādām garšvielām apbārstītos šašlikus, kas veikalā pārdodās, šķiet vairs neatceros jau kā garšo īsts, sūlīgs un tiešām garšīgs šašliks!!! Paldies par informāciju, jāizmēģina obligāti!!! (P.s. Ir jau daudz variantu kā pašam mājās marinēt, un katram par to ir sava versija, bet gribējās tādu īsti klasisku!)
A kapēc ne uz iesmiem, bet uz restītēm? :( Man labāk patīk sadurt gaļu un tad tā samīcīt (tēvam ir teiciens:) "Kā maigu sievietes krūti" un tad ripināt virs oglēm.
Ar viejn vairaak cilveeku atziist, ka tomeer vislabaakais ir klasika etikjis un siipoli
Nezināju, ka sāls jāliek beigās. Labi, paldies!
Itkā jau zinu,ka etiķi neliek, bet es gan piešauju nedaudz. Galu, galā tas ir mans bērnības sasliks - sīpoli, sāls, cūkgaļa, mellie pipari un ETIĶIS!!
Bet Kaukāzā, bet Kāukāzā.. Kaukāzā , lai viņi dara kā grib ar savu šašlik, lai netraucē man izbaudīt manu Latvijas sasliku.
Atbrīvosim Latvijas sasliku no Kaukāzas šašlik uzbrukuma - piegāzīsim vairāk ETIĶI!! Priekā, brāļi un māsas !!