local-stats-pixel

marcipāna sirds6

56 0

1½ pakas "Selga" cepumus ar īru krēma garšu
1½ bundžas vārīta iebiezinātā piena
20 g. rozīņu, riekstu
2 paciņas marcipāna masas, (nopērkama "Sky" veikalā )
Sarkanā pārtikas krāsviela

Cepumiņus sadrupina sīkos gabaliņos, nedaudz piepalīdzot ar stampu (nevis slampu), bet nevaiga baigi sīkos. Iemaisa rozīnes un/vai riekstus (ko katrs izvēlējis) iebiezinātajā pienā.

Tad iebiezināto pienu sajauc ar cepumiņiem (nekautrējies to darīt ar rokām, sagatavojies būs ķēpīgi) un veido sirsniņas formu. Ieliek uz pusstundu ledusskapī.

Samīca marcipāna masu (ņem uz aci cik tev tā kūka liela) ar dažām pilītēm krāsvielas (atkarībā cik iftīgu toni gribās (no rozā līdz ķiršsarkanam)).

Iekrāsoto marcipānu izveltnē un liek pāri kūkai pielīdzinot maliņas (karoča lai smuki izskatās)

Un tālāk grūtākais- Marcipāna rozītes

No atlikušā marcipāna pickiņām izveltnē mazus ovālus aplīšus (uzmanies, ka nepielīp pie rullējamā)

Un tad ar rociņām lokam rozes formiņu (te vajadzēs pacietību un nelielu treniņu)Un tā lokam kamēr pietiek vai jau ir zb.

Un tad kārtojam uz mūsu kūkas viegli iespiežot pašā kūkā iekšā

Ieliekam ledusskapī uz nakti!

56 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Nu, malacis,sākumam labi sanācis un noteikti garšīgi, vismaz tā izklausās :)

2 0 atbildēt

jauki sanaacis,prieks skatiities

0 0 atbildēt

maaaaaaaaarcipāns (mm)

0 0 atbildēt

izklausas garsiigi tikai neraksti zarginiem tas tiesham kaitina

0 0 atbildēt

Receptes.lv ?

0 0 atbildēt

es ciest nevaru marcifaanu

0 1 atbildēt