1½ pakas "Selga" cepumus ar īru krēma garšu
1½ bundžas vārīta iebiezinātā piena
20 g. rozīņu, riekstu
2 paciņas marcipāna masas, (nopērkama "Sky" veikalā )
Sarkanā pārtikas krāsviela
Cepumiņus sadrupina sīkos gabaliņos, nedaudz piepalīdzot ar stampu (nevis slampu), bet nevaiga baigi sīkos. Iemaisa rozīnes un/vai riekstus (ko katrs izvēlējis) iebiezinātajā pienā.
Tad iebiezināto pienu sajauc ar cepumiņiem (nekautrējies to darīt ar rokām, sagatavojies būs ķēpīgi) un veido sirsniņas formu. Ieliek uz pusstundu ledusskapī.
Samīca marcipāna masu (ņem uz aci cik tev tā kūka liela) ar dažām pilītēm krāsvielas (atkarībā cik iftīgu toni gribās (no rozā līdz ķiršsarkanam)).
Iekrāsoto marcipānu izveltnē un liek pāri kūkai pielīdzinot maliņas (karoča lai smuki izskatās)
Un tālāk grūtākais- Marcipāna rozītes
No atlikušā marcipāna pickiņām izveltnē mazus ovālus aplīšus (uzmanies, ka nepielīp pie rullējamā)
Un tad ar rociņām lokam rozes formiņu (te vajadzēs pacietību un nelielu treniņu)Un tā lokam kamēr pietiek vai jau ir zb.
Un tad kārtojam uz mūsu kūkas viegli iespiežot pašā kūkā iekšā
Ieliekam ledusskapī uz nakti!