Vienkārsi pagatavojamas, bet ārkārtīgi garšīgas un satīgas vakariņas, ar pildījumu var variēt pēc patikas - var likt arī papriku, sēnes utt. Lai labi garšo!
karbonāde franču gaumē4
136
0
Autora bilde
Nepieciešams: cūkgaļas karbonāde (var arī vistas fileju), sīpols tomāti, majonēze, siers garšvielas
Autora bilde
Gaļas šķēles kārtīgi izklapējam
Reklāma
Autora bilde
Gaļu iemarinējam - es liku majonēzi, piespiedu citrona sulu un garšvielas
Autora bilde
Ja izmantojam cūkgaļu, pavisam nedaudz apcepam uz pannas, ja vistas gaļu - tas nav nepieciešams.
Autora bilde
Kad gaļa apcepusies, liekam virsū sīpolu riņķīsus, tomātu ripiņas
Reklāma
Autora bilde
Pa virsu majonēzi un sieru. Krāsni izsildam uz 200 grādiem un liekam gaļu cepties, kamēr siers izkusis un gaļa sulīga.
Autora bilde
Pasniedzu ar kartupeļu salmiņiem un svaigiem salātiem. Labu apetīti