.. un samaisām.. jau tagad var redzēt, cik mīkla gaisīga..
tāda puffīga un gaisīga..
.. un samaisām.. jau tagad var redzēt, cik mīkla gaisīga..
tāda puffīga un gaisīga..
cepam nelielā eļļas daudzumā uz sakarsētas pannas, kamēr ir zeltaini brūnas.. pasniedzam ar mīļāko ievārījumu, glāzi piena vai karsta kakao, ko nu katram sirds vēlas.
jauku Jums nedēļas nogali!
Pirmo reizi redzu, ka kāds šādi gatavo pankūkas, t.i atdala dzeltenumu no baltuma, katru sakuļ atsevišķi un tad samaisa kopā, bet pankuciņas jau izskatās garšīgas!
Lai nebūtu kunkuļi miltus var izsijāt caur sietiņu + mīkla būs vēl gaisīgāka
Paldies! Ļoti laba recepte. Man, manuprāt, sanāca perfekti , un pat manai mātei patika!