Te spokpos biju lasijis par dažādu tautu delekatesēm, pērtiķa galvām puzdienās , visādiem kukaiņiem, nolēmu sev ar ko pagatavot gardu.
Tad nu skatamies un lasām kā pagatavot zivs galvu. Šoreiz man ir laša galva, bet labāk man garšo karpas galva.
Te spokpos biju lasijis par dažādu tautu delekatesēm, pērtiķa galvām puzdienās , visādiem kukaiņiem, nolēmu sev ar ko pagatavot gardu.
Tad nu skatamies un lasām kā pagatavot zivs galvu. Šoreiz man ir laša galva, bet labāk man garšo karpas galva.
Beram ūdenī garšvielas, sāli ,laurulapas un liekam vārīties. Var vēl pievienot diles, beigušas man bija.
te ūdens uzvārijies.
Ņemam galvu, man pilna saldētava, mazliet iekrājušās no tusiņiem, ne visiem patīk ka ēdiens bolās uz ēdāju
Metam katlā iekšā.
pipari japieber, kur bez tiem.
liekam uz kādām 25 min, tad galvaskaus mīkstāks izvārās, vieglāk parkost un smadzeņu buljonu izsūkt.
Tā teikt kauli smaganās neduras.
Tulīt gatavs
Te jau ir izvārijusies.
Gards buljons zivju zupai, iemet burkānus , sīpolus, kartupeļus un izvāri tos.
Servējam uz šķīvja