Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
0
1003

Šokolādes - krējuma kūka.

Kāpēc zvaigznīšu brīdis? - skaties bildēs un sapratīsi.

Visi produkti redzami Nekas... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
1.

Visi produkti redzami. Nekas savišķs, vienīgi skābais krējums ir biezs, garšīgs un no laukiem. Reizi nedēļā brauc viens simpātisks saimnieks un pagalmā noteiktā laikā tirgo savus produktus. Krējumu  un pienu pirkt pie viņa jau kļuvis par ieradumu. Šokolāde 240 gr.

Saputoju 3 palielas olas ar... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
2.

Saputoju 3 palielas olas ar glāzi cukura. Pievienoju arī paciņu vaniļas cukuru. Ieslēdzu cepeškrāsni.

Caur sietiņu piesijāju 2... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
3.

Caur sietiņu piesijāju 2 ēdamkarotes ar kaudzi kakao pulvera un glāzi miltu.

200 gr skābajam krējumam... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
4.

200 gr skābajam krējumam piejaucu 1 tējkaroti bez kaudzes  dzeramo sodu un naža galu citronskābes . Maisu kamēr masa sāk putoties un celties kā kurmja rakums.

Pievienoju krējuma masu olu... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
5.

Pievienoju krējuma masu olu masai.

Ar koka karoti masas labi... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
6.

Ar koka karoti masas labi sajaucu.

Vēl piesijāju vienu glāzi... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
7.

Vēl piesijāju vienu glāzi miltu, atkal sajaucu.

Cepscaronu visu masu uzreiz... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
8.

Cepšu visu masu uzreiz biezā cepampannā. Ieklāju, kā bildē redzams, cepamo papīru, lai vienmērīgāk cep un gatavu to aiz papīra pavelkot, vieglāk dabūt ārā. Izklāju masu vienmērīgā biezumā un lieku sakarsētā cepamkrāsnī vidējā tempertūrā vismaz uz 30 min. Samazinu temperatūru un atstāju vēl uz apm. 10 min. krāsnī.
Ar kociņu pārbaudu gatavību.

Izcepto kūkas pamatni no... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
9.

Izcepto kūkas pamatni no formas jāizņem tūdaļ pēc cepšanas un jānoliek uz salvetes vai dvieļa līdz pilnīgai atdzišanai, vēlams vismaz 2 stundas, jo ātrāk to grūti pārgriezt.

Iznākusi tik bieza ka varētu... Autors: rasiks Zvaigznīšu brīdis
Autora bilde
10.

Iznākusi tik bieza, ka varētu griezt 3 ripās, bet griežu divās kā sākumā bija izdomāts. Pirmo kārtu jau novietoju uz tīra papīra , kas uzlikts uz stingra pamata. Šoreiz izmantoju parastās cepamās formas pamatni.
Pildījumam izkausēju apm. pusi šokolādes  bļodiņā, ko novietoju uz tējkannas vāka vietā, bet tējkannā ir karsts, nupat uzvārīts ūdens. 300 gr  krējumu sajaucu ar 2 ēd. karotēm cukura, pa daļām pievienoju šķidro (izkausēto)  šokolādi un labi izjaucu. Šokolāde cietē, tāpēc krēms tūdaļ jāziež. Apm. ar pusi  krēma noziežu pirmo kārtu.


0
1003
Citi šī autora raksti:
Lasi vēl labākos rakstus:
komentāri [35]

Lai komentētu, Tev jāreģistrējas!

Reģistrēties
vai ienāc ar:
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
holahola avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa RecidīvistsMedaļa Recidīvists
  holahola 17.01.14 09:39
16
0

Mmmmmmmm.... dievīgi 

rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 19.01.14 14:56
6
0

Tie, kuri ēda teica, ka kūstot mutē. Atklāti sakot, negaidīju, ka būs tik sulīga, nevis sausa..

Ļaļaka avatars
Medaļa GredzeniMedaļa StringiMedaļa Gredzeni
  Ļaļaka 21.01.14 17:54
6
0

atbildot uz rasiks komentāru " Pati ēdu vismzāk, dažreiz pat nenogaršoju. be... " laimīgie bērni :)

Rabarberu kūka avatars
Medaļa Veiksmes lādeMedaļa TeamworkMedaļa Maģistrants
  Rabarberu kūka 09.01.15 23:48
6
0

Skaisti!

AldisTheGreat avatars
Medaļa FledermausisMedaļa CerībaMedaļa Žurnālists
  AldisTheGreat 19.01.14 14:44
5
0

Ja teiktu, ka siekala nolija, tad melotu. Bet fantastiski izskatās.

rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 14.11.16 19:18
5
0

Ņam, ņam!

wtfs avatars
Medaļa MaģistrantsMedaļa MaģistrsMedaļa Doktorants
  wtfs 17.01.14 12:42
5
0

Raziels avatars
Medaļa Twittera čomsMedaļa Twittera čomsMedaļa Twittera čoms
  Raziels 18.01.14 14:25
5
0

Paldies, bija virtuāli garšīgi! Ļoti interesanta biskvīta recepte,  kaut kad noteikti imēģināšu arī realitātē!

GargantijA avatars
Medaļa FledermausisMedaļa Holly ShitMedaļa Fledermausis
  GargantijA 19.01.14 16:05
5
0

Pašai arī garšo kūkas, vai arī tikai tuviniekus lutini?

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 12.02.14 13:50
5
0

Pirms izdekorēšanas tā kūka man asociējās ar kūku no filmas "Matilda", kur Steķa-Buļļa kundze lika tam sīkajam apēst visu šokolādes kūku (kas nav iespējams) :D

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 17.01.14 13:25
4
0

Šoooookolāde 

IQLADY avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa TeamworkMedaļa Sākumskolnieks
  IQLADY 20.01.14 23:54
4
0

Njamm.......

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 12.02.14 13:46
4
0

Pie tevis braukā autoveikals? Bļāviens. Atceros, patika man tas laiks, kad divreiz vai cik nedēļā piebrauca ciemā autoveikals un tik paceļās sāna pārsegs un tur visādi labumi.. 

Ciepanick avatars
Medaļa Seko Facebook 8000Medaļa SpoksMedaļa Sertificēts spoks
  Ciepanick 20.01.14 19:42
4
0

skaisti,un šokolādīgi

Aurum10 avatars
Medaļa Sertificēts spoksMedaļa ŽurnālistsMedaļa Sviestmaize
  Aurum10 14.11.16 19:16
4
0

atbildot uz rasiks komentāru " Visiem spokiem. " Paldies! Ņam,ņam,ņam   

rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 09.01.15 17:01
4
0

atbildot uz ResnaLaura komentāru "Kapēc ome? " tad būs mazbērniem jācep  

rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 19.01.14 16:09
3
0

atbildot uz GargantijA komentāru " Pašai arī garšo kūkas, vai arī tik... " Pati ēdu vismzāk, dažreiz pat nenogaršoju. bet bērni un mazbērni ir palutināti.  

rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 17.01.14 13:54
3
0

atbildot uz Moonwalker komentāru " " Šādus komentārus vēl neprotu lasīt.

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 07.01.15 19:48
4
1
Kaut es mācetu tik labi taisīt ēst, kā Tu. Malacis, es nespēju savu slinkumu pārvarēt.
rasiks avatars
Medaļa MaskaMedaļa JubilārsMedaļa Cacans
  rasiks 07.01.15 19:53
3
0

atbildot uz ResnaLaura komentāru " Kaut es mācetu tik labi taisīt ēst, ... " Visam savs laiks, kad būsi ome, gan jau gatavosi.