local-stats-pixel

Zivju kūpināšana2

37 2

Zvejnieka loms vienmēr būs gaidīts uz jebkura galda, ja vien tas būs prasmīgi pagatavots. Kūpināšana ir viens no veidiem, kā iespējams saglabāt zivi, ja tā nav paredzēta ēšanai uzreiz. Zivi kūpina, to žāvējot virs dūmojošas uguns. Dūmi no kokiem piešķir zivij krāsu un garšu, bet iesālīšana palīdz iekonservēt zivi.

37 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Patiesībā baigā fiška tā ir! Vasarā aizbraucot uz laukiem, čomi jau 5 rīta bijuši ezerā un dabujuši zivis! Pa dienu sakūpinājuši, vakarā labāku zakusku pie alēna nespēju iedomāties kā svaigi kūpinātu žuvi! emotion

4 1 atbildēt

da paņem pa pelniem izsmērē un gatavs! emotion

2 4 atbildēt