Šoreiz parādīšu zilā siera mērces recepti. Klāt pievienoju garneles un ananāsus, bet garneles var aizvietot arī ar vistu. Mērce ir ļoti sātīga.
Sastāvdaļas: zilais siers (100g), saldais krējums (200g), garneles, konservēti ananāsi, makaroni.
Šoreiz parādīšu zilā siera mērces recepti. Klāt pievienoju garneles un ananāsus, bet garneles var aizvietot arī ar vistu. Mērce ir ļoti sātīga.
Sastāvdaļas: zilais siers (100g), saldais krējums (200g), garneles, konservēti ananāsi, makaroni.
Sastāvdaļas. Gardas sastāvdaļas.
Sieru sagriežam kubiņos. Ananāsi jau gatavi.
Saldo krējumu uzkarsējam pannā un pievienojam piparus.
Pievienojam sieru un ļaujam tam izkust.
Vāram makaronus.
Kad siers izkusis, pievienojam garneles un ananāsus.
Visu samaisam un ļaujam garšām savilkties.
Pasniedzam ar makaroniem.
Gards un sātīgs ēdiens.
Izskatās ģeniāli, jo izskatās kā īpaši daudz laiku šī produkta pagatavošana neprasa, galvā tikai jautājums kā siers garšo ar ananāsiem?
Forša recepte! Jautājums autoram. Vai dēļ zilā siera tai mērcei nav tā pelējuma garša, no kuras man slikti paliek?