Pagatavošana: 180 min.
Biskvīts:
Ievārījumu samaisa ar sodu un cukuru, pievieno olas, krējumu un miltus, visu kārtīgi samaisa. Cep 2 daļās ietaukotā veidnē 220 grādos 25 minūtes.
Biezpiena pildījums:
Biezpienam pievieno krējumu, cukuru un vanilīncukuru. Visu kārtīgi samaisa un pievieno 20 g uzbriedināta, uzkarsēta želantīna.
Zemeņu želeja:
Zemeņu sulai pievieno 20 g uzbriedinātu uzkarsētu želantīnu un kārtīgi samaisa.
Kūkas formā ievieto vienu biskvīta daļu, pārlej ar biezpiena masu, virsū liek otru biskvīta daļu un uz tās izkārto šķēlītēs sagrieztas saldētas zemenes, kurām lēni pārlej zemeņu želeju.
Veidni ievieto ledusskapī uz 2 h.
Pēc kūkas izņemšanas no veidnes tās malas smērē ar šokolādes kremu (zemesriekstu sviestu, šokolādes kremu, pakusušu sviestu un konjaku kārtīgi sakuļ), ko garnē ar drupinātiem cepumiem.