Tātad mans pirmais raksts. Esmu nolēmusi darboties recepšu lauciņā, tā kā cerams jums patiks manas vienkāršās, taču nežēlīgi gardās gastronomiskās izvirtības.
Sākumā pavisam vienkārša recepte - zemeņu sambuks! Nezinu kāpēc viņu tik dīvaini sauc (mans opīts sauc par špambuksi ), bet nu pilnīgi elementāra pagatavošana un šo desertu pavisam noteikti augstu novērtēs katrs.
Apmērām 6 porcijām nepieciešams:
0,5 kg svaigu zemeņu,
Cukurs - katrs pēc saviem ieskatiem, man garšo ar apm. pusglāzi;
Šķipsniņa vaniļas cukura, bet var nelikt;
2 olu baltumi, kā jau kārtīga saimniece, ieteikšu izmantot lauku olas!
Gatavošanas laiks - ne vairāk kā 10 min.
P.S. šito var darīt arī ar āboliem, rabarberiem u.c. :)