Sastāvdaļas 1) 1/2 laima, 2) 10 svaigas piparmētras lapiņas, 3) 10 ml cukurniedru sīrupa, 4) 1-2 tējkarotes brūnā cukura, 5) svaigas vai saldētas zemenes, 6) mazliet zemeņu sīrupa, 7) 50 ml cukurniedru degvīna "Cachaca" (vai arī gaišo rumu vai "Bacardi lemon"),ūdens vai "Sprite" limonādes.
Pagatavošana: 10 min.
Laimu sagriež gabaliņos, liek glāzē un ar piestiņu saspaida kopā ar piparmētru lapiņām, brūno cukuru un cukurniedru sīrupu. Pa virsu lej iepriekš sablenderētas zemenes ar zemeņu sīrupu. Visbeidzot glāzi līdz augšai piepilda ar sasmalcinātu ledu un visu pārlej ar cukurniedru degvīnu "Cachaca". Pēc garšas pielej ūdeni vai "Sprite" limonādi (ja vēlas saldāku dzērienu). Dekorē ar piparmētras zariņu. Ļoti atsvaidzinoši!