mmmm... šis zemeņu krēms ir vissgaršīgākais zemeņu krēms kuru esmu ēdusi..
Kad krēms ir gatavs to var pārliet ar vaniļļas pienu (ja vēlas.)
Tātad sastāvdaļas:
300g saldā krējuma
400g zemeņu
4 ēd.k. cukura
2 tēj.k želantīna
mmmm... šis zemeņu krēms ir vissgaršīgākais zemeņu krēms kuru esmu ēdusi..
Kad krēms ir gatavs to var pārliet ar vaniļļas pienu (ja vēlas.)
Tātad sastāvdaļas:
300g saldā krējuma
400g zemeņu
4 ēd.k. cukura
2 tēj.k želantīna
Stingri saputo saldo krējumu.
Saputotajā saldajā krējumā iemaisa ogu biezeni.
1.att. Trauciņā ieber želantīnu. 2.att. Ielej ūdeni un uzbriedina. 3.att. Izkausē uzbriedināto želantīnu.