Nolēmu pēc Buma receptes uztaisīt vītinātu cūkgaļas kakla karbonādi.
Zemāk nedaudz izmainīts tapšanas process.
Nolēmu pēc Buma receptes uztaisīt vītinātu cūkgaļas kakla karbonādi.
Zemāk nedaudz izmainīts tapšanas process.
Ņemam kakla karbonādi un kārtīgi iesālam un ledusskapī iekšā uz trīs dienām
Katru dienu apgriežot ir izdalījusies liekā žļūrga
Noskalojam lieko sāli un marinādē iekšā uz diennakti
Ceturtā dienā ņemam ārā no marinādes un kārtīgi ierīvējam ar garšvielām
Tinam iekšā cepampapīrā un prom uz ledusskapja apakšējo plauktu, lai nemaisās.
Tad nu tā, mēnesis ir pagājis un jātin vaļā un jāskatās kas mums te ir sanācis
Šis ir viens no pieminētajiem gabaliem kurš tika bez vītināšanas ledusskapī uz nedēļu pakārts virtuvē pie griestiem
Un šāda mums te ir sanākusi uzkoda
Varēja būt mazliet mazāk asais čilli (priekš sievietēm), bet gardi un 3-4mm šķēle brīvi sakožama.
Drīz taps kāds nākošais gaļas gabals ar citu recepti kuras vēl nav :-)
šitās receptes ir zbis, paņem nopietnu gaļas bluķi un no tā kautko uzvitina, vai uzkūpina. Nevis kā mazie tīņi te liek savas receptes ar mazajiem hotdogiem ar sojas desiņām..
Mani darīja raizes, ka tā nekādā veidā nav pagatavota, bet minēts, ka marināde izdara darbu - ja tā padomā, tad tā varētu būt - ar savu skābumu un + sāls arī palīdz. Ķīmiskā veidā apstrāde notiek.
Autors vai kāds(a) var sakarīgi paskaidrot, kāda mārutka pēc gaļa nesabojājās?Leduskapī nav tak ventilācija Pat marinēta gaļa bojājas Tak pēc marinādes gaļā ir ļoti daudz mitrums
Pēc buma receptes !!!!! lauku pašmācības inžiniera padomi
mazāk klausies stulbos padomos un domā pats